Vörös húgycsőnyílás. Gyárilag ilyen vagy kell vele valamit csinálni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 17 éves vagyok, és az utóbbi időben elkezdett foglalkoztatni, hogy mitől piros a húgycsőnyalásom. Már jó ideje ilyen, és semmi panaszom nincs vele, csak optikailag találom furcsának. Szűz vagyok, úgyhogy nemi betegség sem okozhatja. Enyhe fitymaszűkületem van, azonban az utóbbi időben rengeteget javult, mert rendszeresen hátrahúztam a fitymámat. Odáig jutottam, hogy alapállapotban vissza tudom húzni a makk mögé, szerintem erekció közben is menne, csak félek, hogy beszorulna. Ezért eddig a smegmát sem tudtam lemosni, lehet, hogy ez egy gyulladás, amit az okozott? Hogy lehetséges, hogy a látványtól eltekintve semmi panaszom sincs?2013. jan. 30. 20:05
1/3 anonim válasza:
Nyalogatod a hugycsövedet? :):) (Bocs!)
Szerintem be lehet gyulladva valami mi mástól lenne piros. Vagy a kimosatlan rész lehet a ludas (bár ehhez nem értek), vagy valamilyen vizeletkiválasztó gondod lehet. Valami müküdési rendellenesség.
2/3 anonim válasza:
1 es kicsit rosszúl itéled meg a dolgot.A " nyalogasd után"
meg elolvasásra sem méltó a válaszod.Lehet hogy a tiéd
csak sápadt szinű ,mert nincs benn vér.
3/3 anonim válasza:
Tudom tudom dontfeedthetroll, csak nyuginyugi.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!