Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pénisznyújtó technikák...

A pénisznyújtó technikák eredményesek, hasznosak? Vagy éppenséggel ártalmasak? És ha igen miért?

Figyelt kérdés

2013. febr. 2. 15:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ilyen is VAN:

"A tanfolyamon hallottam, hogy egy sánta nő lábhosszabbítással hozta rendbe a járáshibáját. Én a nemi szervemmel értem el ugyanezt. Kicsi volt. Sokat gondoltam a célomra, gyakran programoztam, hogy nagyobb legyen. Kitartásomat siker koronázta. Nagyon vágytam a célom elérésére, és most büszke vagyok az eredményre. Nem kell többé szégyenkeznem a ?férfiasságom? miatt. Hidd el! Nyugodtan tedd közzé!"

Forras:

[link]

2013. nov. 7. 23:24
 12/12 anonim ***** válasza:

#10-es: egy szóval nem mondtam h nem lehetnek kiváltó okai de a kérdező sehol n írta h neki 5 cm (vagy akármekkora) h ott már bajok lehetnek, amúgy vannak akik 5-8 cm-el is "makkegészségesek" tehát az még nem jelent semmit h mekkora.

Én a pofátlan beszólása miatt húztam fel magam, nevezetesen a "én a helyedben kis deszkával nem.legénykednék :P" beszóláson, mert nagyon nem komálom mikor betéved ide egy ÁLLÍTÓLAGOSAN nagy f#szú IQ fighter k.csg és akkor ide pofázik egy " fogd be a pofád, te kis f&szu vagy neked nem osztottunk lapot" stílusú beszólást, lásd amit fentebb beidéztem.

Persze nekem is lehet nagy a szám de nekem van annyi eszem h nem süllyedek le a szintjükre és nem állok le veszekedni, de azért már az én idegeimnek is van határa, illetve semmiem bizonyítja h neki tényleg van mivel dicsekedjék (mert az ilyenek csak avval tudnak) vagy csak itt neten nagy a szája.

Ez az ÉN Véleményem, felőlem a téma lezárva.

U.i.: #11-es: Egyáltalán nem kérdeőjelezem meg a hatékonyságát de SZERINTEM az ilyen agykontrolos f$sságok az ezotéria kategóriába valók.

2013. nov. 11. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!