Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működnek a pénisznyújtó gyakorlatok? (Jelq, stb. )
Döbbenetes, komolyan! Urológus asszisztens vagyok egy klinikán. Sok furcsasággal találkoztam már.. De ekkora marhaságot még nem láttam leírva.
Ez a legtutibb baromság az egész szövegben: "A húzás, nyújtás, feszítés segítségével úgy hatsz a péniszedre, hogy a sejtek osztódjanak benne."
Kedden be is viszem a doktor úrnak ezt a cikket :)))
Szia.
Hány éves vagy?
Mondok neked most vmit.
Az a mondás miszerint a méret a lényeg akkora baromság.
Tudod milyen mély egy női hüvely?
10-12 cm átlagosan.
Hacsak nem 8cm-es a farkad akkor minek akarod nyujtogatni?
23:06
Nem akarom megnyújtani, csak kíváncsiságból kérdeztem, mert rengeteg helyen "reklámozzák" ezeket.
Hát, úgy tűnik idecsöppent az összes olyan ember, akinek nem számít a méret.....ugyan már emberek! Dehogynem számít! Ez ugyan olyan, h nem számít a külső csak a belső! Ilyet csak egy ronda nő mond! Igenis kell a normál méret! Mert 10 centis szerszámmal aligha fogod vonzani a nődet.....főleg a mai világban, ahol már 15 évesen tapasztaltak a lányok..
Tudjátok a férfiak mindig is úgy tekintettek a pöcörőre, mint egy fizetésre....150 ezerből is meg lehet élni, de ha 250 ezret keresel az jobb...és a nőnek is jobb nem??
Ne mondja nekem egyik nő sem h ha 16-17 centis, akkor fáj! Ha meg alapból ekkora van, akkor nem érdemes tovább "növelni".
Amúgy az egyetlen hatásos technika, a Jelq! Írd be google-ba nézz utána! Ezt több haver is használta, és 2-3 centit növekedett. Szóval 100% csak nem szabad túlzásba esni!
Nah üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!