Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért szidjátok az oldalon az...

Miért szidjátok az oldalon az EZO TV kiváló csapatát, amikor teljesen eredményesek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvasom közetetek, hogy igy rosszak, meg úgy rosszak meg szélhámosak, persze ha megmozdúl az asztal egyetlen egyszer vagy halottak napján becsukódik a kocsiajtó, akkor mindjárt szellek vannak és az mennyire igaz.

Az EZO TV-sek egy válogatott csapat, akik kiválóan jósólnak, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a jutalékos rendszerben talpon tudtak maradni, ebbena gazdasági helyzetben is. Azt mondták, hogy a pénzenergiából meg lehet élni, van aki abból él meg, de nagyon sok jó és hasznos tanácsokat adnak az embereknek, és mindíg eltalálják a bajaikat a betelefonálóknak. A kártya mindíg kihozza és van hogy előre tudják.

Az IMF is hozzájuk fordúl tanácsért és ez már sokat jelent, mert azok mind nagyon értelmes és tanúlt emberek, akik megnézik hova adják a pénzt.

[link]

[link]

2011. nov. 4. 17:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%

ezo tv kiváló csapata?

a f@szomon a szőr na az kiváló ezek nem...

2011. nov. 4. 17:17
 2/21 A kérdező kommentje:

Na jól van, de kissé elfogultak vagytok.

-sok ember éjjel filmet akar látni, helyette van ez, sokan ezért pipák.

-sok ezós meg csak irígy rá, hogy gályázik, ők meg ott űlnek és megélnek

-sok ember meg nem hisz semmiben sem

Mindenki megtalálhatj a magát, de maga a csapat ha elvonatkoztattok a bajaitoktól, kiváló ! Az oldalon található heti horoszkópból lesem meg mikor milyen programot érdemes összerittyenteni.

2011. nov. 4. 17:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Amíg van, aki felhívja őket emelt díjas számon, addig persze, hogy eredményesek...
2011. nov. 4. 17:21
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát ez az ! Felhívják őket emberek, emelt díjas számon. Ez sokat jelent a mai világban, gondolom ti és én sem tudunk ilyet csinálni, akkor ezek tudnak valamit.
2011. nov. 4. 17:24
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Most ez itt a reklám helye?
2011. nov. 4. 17:26
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem kizárt ha elvégeztem a bölcsészkart én is beállok közéjük, vajon mi legyen a szakterületem ? pl sorselemzés kávézaccból, ilyen még nincsen. Addig is nektek bontogatom szárnyaim. :-)
2011. nov. 4. 17:26
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
ha a nyugdijasok nyugdíja késne két hetet csődbe menne ez a csürhe.
2011. nov. 4. 17:27
 8/21 anonim ***** válasza:

Vagy csak simán sok az idióta,aki ennyire nem tud mit csinálni a pénzével,vagy ennyire nincsen szociális élete,hogy ilyen emeltdijas vonalakon élik ki magukat.

Egyébként te mit kampányolsz itt az ezo tv mellett? A kutya se kiváncsi rátok,gusztustalan kizsákmányoló banda,ahogy az összes betelefonálós jóslós-játszós-TV-n keresztül mütős műsor..

Aki ezt el is hiszi,az meg is érdemli,hogy szipkázzátok ki a lovét belőlük..

Nagyon remélem,hogy ezeket a hülyeségeket ti magatok sem hiszitek el,mivel akkor már nem csak szélhámosnak,de komplett elmebetegnek is lehet titulálni ezt a "válogatott csapatot" :D

2011. nov. 4. 17:29
 9/21 anonim ***** válasza:
azzal már nem vennének be mer túlképzett lennél.úgy menj oda hogy még a 8 általánosod sincs meg.
2011. nov. 4. 17:29
 10/21 A kérdező kommentje:

Igazad lehet, majd letagadom és játszani a hülyét, az nagyon megy nekem, ezt is itt tanultam meg:D

De ha megnézitek, akkor gazdaságilag életképesek. Ma amikor cégek vegetálnak, bankok mennek csődbe, tehát tudnak valamit, valamiért mégis őket hívják és nem más spirituálisokat.

2011. nov. 4. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!