Milyen fitymaszükületi kezelések vannak még a metélésen kívül és mennyire eredményesek ezek? (lennt a lényeg)
Nincs szükületem,más egyéb betegségem sem,de sokat írták itt,hogy sok orvos nem mondja el a metélésen kívüli többi gyógymódot a szükületere.
Mennyire igaz az vagy csak az orvosok metélésre való beleegyzés miatt mondják a betegeiknek,hogy ha nem metélnek akkor visszatérhet a szükület?
Vigyázni is kell bizony... nekem a műtét után 20 évvel a tapasztalatom az, hogy ez a legocsmányabb, legszemetebb beavatkozás, amit ember ki tudott találni. A fityma nem véletlenül van ott. Vagyis lenne. Iszonyú lusta és szemét aljas orvosok vannak, hogy nekik egyszerű legyen a dolguk és kevesebb legyen a munkájuk, inkább levágnak mindent, nem pedig azt nézik, hogy a lehető legtöbb sejtet, szövetet megtartsák....
Nekem rengeteg problémám van amiatt, mert levágták a fitymámat, kezdve a kiszáradt, kérges, érdes tapintású makktól, az orális szex működésképtelenségén át, egészen odáig, hogy feszül a bőr, ami szűk (hát ez nem természetes, akárhogy nézzük, hogy nem tud mozogni a bőr egy fél centit se).... meg a látvány, ahogy megnézik mindenhol.... egész gyerekkoromban gáz volt emiatt....
Hát szóval, ennél nagyobb kicseszést nem is lehetett volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!