Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Libidó probléma. Mennyi ideig...

Libidó probléma. Mennyi ideig nem aggasztó?

Figyelt kérdés

A férfi akivel együtt vagyok 3 éve és szerelmesek vagyunk egymásba, az elmúlt hetekben nem túl aktív. Beszélgettünk róla, és azt mondja, hogy nem érzi magát egészségesnek és a ez a dolog is aggasztja. Nem vagyunk már fiatalok, ő 49 éves én 39.

Én azzal nyugtattam, hogy ez egy átmeneti állapot és ilyen szakaszok mindenkinek lehetnek az életében. Ő meg aggódik, hogy öregszik....de ezek a problémák az elmúlt hetekben kezdődtek.

Mit tehetek, hogy beszéljek vele erről a továbbiakban. Nem szeretném ha bele lovalná magát és tovább mélyülne a dolog.

2013. jan. 31. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen természetes, h vannak az embereknek olyan hetei, h nem működik a dolog. Nyugtasd meg, h fiatalok közt is van ilyen. 24 éves lány vagyok és énnekem elég magas a libidóm, gyakran ki kell elégülnöm, de vannak időszakok, h nem megy, nem kívánom stb. Párom 22 éves nála is van ilyen. Van mikor 2 hónapig nem volt se kedve vagy épp nem ment neki. Akkor nem normális, ha valaki 3 hónap vagy fél év múlva se tér vissza a normál kerékvágásba, onnantól nem normális a dolog. Akkor kell dokihoz fordulni. Nem kell ezt szégyellni!

24/L

2013. jan. 31. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az intimitás megvan közöttetek? Simogatás, csók, összebújás, beszélgetés stb. A petting jól esik neki, vagy már ahhoz sincs kedve?

Történt valami trauma vele, ami miatt stresszesebb vagy bizonytalanabb? Problémák a munkahelyen, családban?

Fizikailag minden rendben vele? Nem fáj neki, egyáltalán van merevedése vagy már az sem?

Nyugodj meg, akár több hónapos kihagyás is lehet, ez még nem jelenti azt, hogy vége a világnak. Türelmesnek kell lenni, megértőnek és kezdeményezőnek!!!

2013. jan. 31. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
38%

Egyes, ne röhögtess már.

Honnan veszed ezt a 3 hónapot? Ja, hogy a palid 2 hónapig nem akarta, és így akarod palástolni azt, hogy neki nincs baja? Elmondom, baromi sok az a 2 hónap is, az sem egészséges.

Max 2-3 hét, de 30 alatt inkább 1-2.

2013. jan. 31. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves hármaska képzeld nincs egyikünknek sem semmi baja! Volt előtte egy kapcsolatom és neki is és mind a kettőnk külön kapcsolatbába is volt olyan, h valamelyik nem akarta, pár hétig 1-2 hónapig. És magától helyre állt a rend, utána hónapokig/évekig minden normális volt. Beszélgettem erről másokkal is és kb 2-3 évente van ilyen, h csak úgy ideiglenesen csökken a libidó. Nálunk a családba apróbb szexuális dolgokat meg lehet beszélni, csókoltat a nagymama!
2013. febr. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!