Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tényleg nem normális hogy...

Tényleg nem normális hogy ekkora vagyok?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap a suliorvos megmért minket meg ilyenek, 195cm 80kg vagyok. Nem vagyok hájas és sportolok. Az orvos azt mondta hogy menjek el vamilyen vizsgálatra meg mittudomén mert ez a koromban nem normális. Tényleg nagy vagyok de a háziorvosom sose szólt érte. Nem hiszek neki.

18/F

2013. jan. 29. 11:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Se a súlyoddal,se a magasságoddal nincs baj,az én bátyám is 2m magasra nőtt és kezdettben vékony volt aztán meg szépen 27 évesen megerősődőtt,férfiasodott.A háziorvosod jobban ismer,a kortörténetedet is és ha ő sem látot a magasságod,súlyod miatt semmi gondott,akkor ne is foglalkozz vele,kérdezd inkább meg a háziorvosodat neki mi a véleménye az iskolaorvos által mondottakról biztonság kedvéért.
2013. jan. 29. 18:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti író vagyok az apám 182 cm magas,a bátyám meg 2m szóval,van magasság különbség.De eleve van hogy alacsony szülőknek is magas lesz a gyerekük,mert más elődünk magasságát is örökölhetjük.Semmi bajod nincs,szép magas vagy.
2013. jan. 29. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!