Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normalis, hogy ekkora a bör a...

Normalis, hogy ekkora a bör a peniszemen?

Figyelt kérdés

Itt van egy link rola : [link]

Az osztalytarsaim az öltözöben azt mondtak,hogy megkell vagni.Igaz ez ?

2012. márc. 3. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:

nem, ez nincs rendben

meg kell mutatnod egy dokinak

2012. márc. 3. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Működik rendesen? Könnyen hátra tudod húzni? Ha a válasz igen, akkor nincs semmi baj vele.
2012. márc. 3. 14:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen igen rendesen müködik,hatra tudom huzni anekül,hogy fajna.De sokan azt mondjak,hogy menjek el azert a dokihoz mert ez nem normalis.(2.-ik valaszolo bocs!)
2012. márc. 3. 15:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne menj vele orvoshoz. Ha merevedéskor hátracsúszik a fityma, akkor nincs miért aggódnod. Hisz az számít, hogy működjön. Lankadt állapotban úgyis csak pisilésre használod!:) Szerintem békülj meg vele, a tiéd ilyen, hidd el rajtad kívül még másnak is.

Vagy inkább a szikét választanád, csupán esztétikai okokból kifolyólag?

2012. márc. 3. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Normálisnak normális, csak épp nem esztétikus.

Az elálló fülek is normálisak, az a női mell is normális, amelyik teljesen lapos, a kampós orr is normális, ők ezt örökölték.

De érdemes megcsináltatni, mert nem szép. Nem kerül sokba, de lehet, hogy ingyen is elvégzik, és alig fájdalmas.

2012. márc. 4. 04:09
 6/10 anonim ***** válasza:

@ ELŐZŐ HSZÓLÓ (#6-os):

Naa, azért, hogy mennyire "nem" fájdalmas arról le7ne itt vitázni sokakkal, akik átestek már Részleges (RKM) vagy Teljes KörülMetélésen (TKM). Nem egy mesélt nekem arról, mennyire szenvedett vele, akármennyi bőrt is távolítottak el a fitymájából.

A másik probléma az, hogy a magyar orvosok jelentősebb része letagadja, hogy létezik RKM, mert nem csinálja. Ha esetleg Kérdezőnk úgy dönt, levágatná a felesleget, akkor is jól meg kellene válogatnia azt az orvost, aki elvégzi, és aki NEM AZ EGÉSZ FITYMÁJÁTÓL fosztaná meg szegény srácot! :-o

Minekünk, akiknek van fitymánk, s azzal esetleg semmi gondunk sincs, s nem is volt, nagyon könnyen hajlamosakká vál6unk arra, hogy más farkával verjük a csalánt! Erre pedig egy GyK-n ismerőssé vált >>priviző példája tanított meg, akinek esete eléggé váratlanul ijesztővé vált, de eddig mindennek ellenére szerencsés irányt vett.

@ KÉRDEZŐ:

Hali!

Én már láttam, és vizsgáltam is nem egy ilyet élőben.

Ez egy széép hosszú fitymatúltengés. Ált. fitymaszűkületeknél lát6ó ekkora mértékben, nyilván ezért merül fel egyesekben elsőre, hogy vmi itt biztos nem normális. De uúgy előfordult akár 3 centi fitymatúltengés a makktól számítva petyhüdt állapotban, legfiatalabb nem is egy 12 évesnél.

Sztem ez csak a te hozzáállásod kérdése. Ha nincs baj, akadályozni nem akadályoz a szexben, óvszerfelhúzásban, és nem érzed magad gáznak amiatt mert ekkora az a fityma, akkor szvsz. nincs vele semmi gond, és n.e.m ˙ K.E.L.L elmenned vele urológushoz, ill. csinálnod vele SEMMIT! :-)

_ Megkérdez7M am. hány éves(ek) vagy(tok)?

_ És az osztálytársaidnak mi közük van/volt a te fitymádhoz? Hogy került ez szóba?

_ Vmilyen orvos, (gyermek- ill. háziorvos, iskolaorvos, urológus...stb.) vizsgálta-e már a fitymádat? Ha igen, miképpen véleményezte?

_ Ez a kép -- feltételezem -- petyhüdt állapotban készült.

____ Hány centi ez a túltengés?

____ Mereven mennyi marad rajta a makkodon ebből?

____ Hosszra mekkora péniszhez viszonyítjuk most ezt a túltengést petyhüdt ill. merev állapotban?

Várom válaszaidat az iménti kérdéseimre.

Üdv: EE

2012. márc. 4. 08:01
 7/10 anonim válasza:
nem gondolom, hogy meg kéne vágni. ahogy nősz és a péniszed is nő úgy foglalja el a helyet a bőrben,de azért a biztonság esetére mutasd meg vagy anyudnak vagy orvosnak.
2012. márc. 16. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyébként kedves Kérdező...

Ha már nem tisztelsz meg válaszadással a kérdéseimre, legalább annyit árulj el, hogy ezt a kérdést is te írtad ki?

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

Üdv: EE

2012. márc. 17. 19:11
 9/10 anonim ***** válasza:
19%

Mondd, kedves kérdező, szerinted se stimmel abban valami, hogy ezt a cuccot nem az orvosnak, hanem az osztálytársainak mutogattad? Normál esetben egy szakorvos egy szempillantásra megmondja, ha megkérdezed, hogy normális-e vagy nem, de ha te az osztálytársaidnak mutogatod (ugye jól gondolom, hogy nem a lány osztálytársaidnak?), akkor kicsit langyoskás a helyzet...

Ui: Nem néztem meg a képet. Kedves válaszolók, akik megnézték, remélem nők vagytok, vagy farokszakértők.

2012. márc. 25. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:

A válaszíró 37%-ban hasznos válaszokat ad.

Igazán hasznos választ adtál! De úgy gondolom, hogy a kevesebb több lett volna!!:)

Ui: A képet pedig tudom, hogy megnézted.:)

2012. márc. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!