Miért van ez? Miért nem merem? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Elég fura az én estem, az a baj hogy nem merem hátrahúzni a bőrt a farkamon, és ez egyáltalán nem egészséges , valamiért amikor nekiállok hogy hú most akkor és mégsem, de NAGYON RITKÁN van hogy sikerül kicsit fáj de ha hátra húztam teljesen akkor már nem !! ÉS már akkor akkor is felzaklat a téma ha csak rá gondolok !!! Mit tudok azon kívül tenni hogy bátorságot veszek ,mert ez eddig nem ment !!?2013. jan. 22. 18:24
1/2 anonim válasza:
A bátorságon kívül csinálni kell,ha nem akarsz gondot
csinálni magadnak .Ne csinálj lelki gondot magadnak,az egészség ennél fontosabb .Ennek így kell működni .
A levegő vételen nem gondolkodsz ?
2/2 anonim válasza:
Hali!
Megkérdez7M,...
> hány éves vagy, és
> mi minden történt a múltban veled,... (amelyre te is emléxel, vagy akár csak nem akarsz emlékezni,) ...ami a fütykösöddel összefügg?
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!