Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem merem felhelyezni a...

Nem merem felhelyezni a tampont! Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Nemrég jött meg, eddig betétet használtam, de olvastam, hogy sokkal jobb a tampon.meg is próbáltam felhelyezni de egyszerűen nem voltam képes bedugni! Aztán véres lett a vége és rosszul lettem. Ez normális? Hogyan békülhetnék ki a tamponnal?
2009. jan. 8. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
először csak az ujjad dugd be és "érezd meg" vagy nem is tudom hogy fogalmazzak,hogy milyen a görbülete a hüvelyednek:D rmeélem érted mire gondolok..kicsit hátra felé kell nyomni és ugy nagyon könnyen felmegy..hidd el én is szenvedem vele elsőre..aztán pár alklom után már 2 mp alatt megvolt :-)
2009. jan. 8. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
ja és nem kell tőle félni!Persze a kézmosásra ügyelj előtte!semmi félnivalód nincsen,és tényleg kényelmessebb mint a betét!:-)sok előnye van
2009. jan. 8. 21:34
 3/8 anonim válasza:

Szia!

Igen tényleg jobb mint a betét, számos előnye van... pl.: ha bejön az a fránya tesi óra, akkor nem csuszkál el...

stb.

Szóval, igen elsőnek ismerd meg a hüvelyed görbületét... és ha még szűz vagy akkor csak minivel próbálkozz egy ideig... bár nekem a normállal sem volt bajom :D

Sok Sikert! és Kitartás!

Szia!

2009. jan. 8. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is megszenvedtem a tamponnal rendesen. Nem mertem én sem felhelyezni. Anyukámtól hiába kértem tanácsot, ő azt mondta, hogy ne használjak tampont. Kerestem róla anyagot, de mindenhol ez a lazulj el, tedd fel a lábad a kád szélére, meg csak minit használj szövegek voltak. Persze ezek is mind fontosak. Viszont azt a tippet sehol sem olvastam, amit az előttem szólók javasoltak, pedig ez a legjobb. Én magam jöttem rá, hogy az ujjamat könnyebben dugom be. És tényleg. Először egy ujjaddal úgymond vizsgálgasd meg magad, utána menjen a mini tampon. És ami még fontos, hogy inkább olyan napon próbáld, amikor erősebb a vérzés, mert sokkal könnyebben csúszik.
2009. jan. 8. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, h offolok, de nekem még az ujjam se megy fel, mit csináljak?
2009. jan. 9. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsó előtti válaszoló, az anyukás. Kedves utolsó offoló! Hány éves vagy? Szerintem ha még nem vagy 14, akkor ne is nagyon idegeld magad ezen. Mondjuk később sem érdemes. Valószínűsítem szűz vagy. Nagyon fontos, hogy nyugodt legyél. Hidd el, bármennyire is hihetetlen nem fáj, ha bedugod egy ujjad. Az egyik lábad tedd fel a kád szélére, vagy guggolj le, neked kell kikísérletezned, hogy számodra melyik a legmegfelelőbb mód. Ne izgulj. Nem történik semmi, ha nem sikerül. Ezt tartsd szem előtt, és ne parázd túl. Ha nem sikerül most, megpróbálod újra. Sajnos mást nem tudok mondani. Türelem, nyugalom!
2009. jan. 9. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
16 vagyok ... offoló:)
2009. jan. 9. 21:10
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Következő hónapban majd megint próbálkozom :)
2009. jan. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!