Szex után 2 napra piros pöttyök jelentkeztek a makkomon. Gumit használtam, értetlenül állok az eset mögött. Orálisan is rásegített a dologra de nem tudom, hogy így terjedt e valami betegség. Talán csak szimpla Allergia? Várom a segítő válaszokat!
A barátnőmmel való szex után,2 napra rá piros pöttyök jelentkeztek a makkomon. Gumit használtam szóval értetlenül állok az eset mögött. Orálisan is rásegített a dologra de nem tudom, hogy így terjedt e valami betegség. Talán csak szimpla Allergia? Várom a segítő válaszokat!
Összességében:
- piros pöttyök jelentkeztek a makkomon
- gumit használtam
- orálisan is kielégített
- betegség !?
- allergia ?
Nekem is már volt így,az az anyag amit a gumiba tesznek nem éppen bőrbarát,én éreztem is. A barátnőd új ? A régi is félrenézhet.... A betegség pedig mindenhogyan terjed ! Mert nem szájtól függ,hanem a fegyvernek érzékeny a bőre. Tehát ha bármi van a szájban,az bizony fertőz ! Nagyon vigyázz a herpeszes szájra,mert ha az rámegy,akkor becsinálsz ! Ott lenn eszméletlen tüneteket okoz ! Jóval erősebben,agresszívebben támad a vírus,és szinte folyamatosan,így a szex szinte lehetetlen,gumival sem,mert annyira fájdalmas. Képzeld el ! És kiirtani is csak csodával határos módon lehet. Egy vagyonért,min. egy évig kell intenzíven kezelni,nagy dózisban,s ha a Doki elcseszi,mert spórolósan írja a tablettát,akkor csak a pénzt dobtad ki,és 'mindig spórolni' akarnak,mintha a sajátjából adna.Kezdheted újra . Addig meg szex nem,vagy fájdalmas,a másikra fertőző átok. Nézz utána,itt van róla,keresőbe beütöd: herpesz. Fontos az alapos kézmosás,mert gyönyörűen közvetítő a fertőzésben.Nemi betegségek rámehetnek még a szemedre is,látásromlást okozva,akár vakságig,és szájba,bőrre ha megvakarod fertőzött kézzel,mert ilyenkor a bőr sérül mikroszkopikusan. Ezeknek meg ez a kedvenc 'behívójuk' az 'éléskamrába' !
Bert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!