Ez miféle (nemi? ) betegség lehet? (bővebben lent! )
Eléggé kínos a szituáció... Barátommal most feküdtünk le egymással először, és hát egy eléggé kínos/negatív tapasztalatom is volt az együttlét során. Szóval eléggé fel voltunk izgulva, és először annak tudtam be, hogy nedves kissé a hímvesszője, de aztán éreztem hogy ez annál több, mint előváladék..azt hittem elment, de mondta hogy nem.. Ennek a váladéknak erősen kellemetlen "illata" is volt.
Én őszinte embernek tartom magam, de egyszerűen abban a pillanatban nem vitt rá a lélek, nem tudtam hogy mondani...Általában ha van valakinek valamilyen baja azzal elmegy orvoshoz, nyilván. De most ezt nem tudom hogyan közölni vele, én érzem magam kínosan komolyan. És emellett az együttlét sem volt az igazi, mert eléggé kiábrándító volt ezt érezni.
Azt sem tudom mi lehet ez, nem volt még egyik barátomnak se ilyen, szóval ha valakinek volt hasonló örülnék ha megosztaná, vagy úgy egyáltalán...
Nem feltétlenül nemi betegség, de a büdös váladékozás a tripper, trichomoniázis és a klamídia jele is lehet.
Bár eléggé kínos lesz felhozni a témát, de jó lenne megkérni, hogy vizsgáltassa ki magát.
És ki mondta, hogy nem gumival védekeztünk? Az elején volt mindez.
És mégis hogyan hozzam fel neki? Fogalmam sincs hogy tudnám ezt neki felhozni...Esetleg a következő együttlét során?
És nem váladékozik a pénisze, szóval alapból nem volt olyan, csak mikor már benne voltunk nagyon a dologban. Tehát előváladék volt, de nagyon sok és kellemetlen szagú... Ha valami betegsége van akkor egyfolytában jönne belőle a cucc nem?
Egyébként azt kizártnak tartom, hogy össze-vissza dugott volna előttem, elég jól ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!