Szemölcs nőtt a péniszemen, mitől? F/21
Hát, ha úszni nem jársz, nyilvános wc-t nem használsz és neked és a felmenőidnek sincsen szemölcsük és gumit sem használtál a félrek*rás alkalmával,akkor... ha az asszonynak is lesz, akkor meg pláne....
De majd az orvos megmondja.
hát,a kezemen nincs,és nem szoktam maszturbálni,ezért mentem egy másik lányhoz,míg a menyasszonyom üzleti úton volt...igen,biztos ,hogy szemölcs...
arra gondoltam,hogy van ez a lefagyasztásos módszer,csak félek ,hogy az érintett terület miatt befogok szarni.
Ha igazi szemölcs az HPV fertőzéstől lehet, azt pedig sajnos tovább adhatod.
" A HPV 6-os és 11-es típusa elsősorban szexuális érintkezés útján terjed, és a dörzsölés során keletkezett aprócska sérüléseken keresztül jut be a szövetekbe. A sejtekbe épülve hosszabb-rövidebb ideig nyugvó állapotban marad, majd lassan szaporodásnak indul."
Viszont, ha a menyasszonyod terhes lesz és már megfertőződött nála akkor hírtelen kezdenek nőni a szemölcsök és nehezen is kezelhető, már mint hosszú ideig tart. Előfordult már az is, hogy a kismamát nem engedték bele a normál hüvelyi úton történő szülésbe, hanem emiatt megcsászározták.
Inkább szakorvoshoz fordulj vele, a lefagyasztásos módszert én csak a kézen illetve a lábon lévő szemölcsre tudom, hogy ajánlott és otthon meg lehet csinálni. Erre külön ecsetelő van és szájon át gyógyszer.
HPV vírus! Olvass utána!
Valószínűleg Condylomád van.
Rendkívül könnyen terjed, 90 %, hogy átadod a menyasszonyodnak.
Sürgősen keress fel egy bőr- és nemi beteg gondozót.
Menyasszonyodnak is ki kell vizsgáltatnia magát (nőgyógyász).
Szemölcsöt a HPV alacsony rákkockázatú típusai okoznak, de ahol egy HPV típus előfordul, ott gyakran ott a másik is.
Ezért fontos, hogy ezentúl rendszeresen eljárjon a menyasszonyod RÁKSZŰRÉSRE is.
A nem kezelt fertőzéstől pedig meddőség is kialakulhat nála.
Jó beszélgetést!
(nem túloztam, mielőtt még azt hinnéd)
Ez valószínűleg HPV humán papilloma vírus,alaposan nézd meg,a húgycsőnyílás bemeneti részében belül kisebbek vannak-e ? Mindenképp Doki kell,védőoltás is van ellene,ami egy életre véd. Ez a legokosabb. De adhat egyszeri ecsetelőt,ami fájdalmasan lerohasztja kb. két hét alatt,mindet ha több van. De ha egyre nem kensz,újra szaporodik !
Ber
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!