Hogyan van a fekáknak átlagosan nagyobb farkuk mint a fehéreknek?
Figyelt kérdés
Nekem 13 évesen, fehér bőrszínnel 15 cm a farkam állva, viszont a korombeli feka kölyköknek ilyen 20 cm. HOGYAN?!??!2013. jan. 5. 19:23
1/24 anonim válasza:
ugy, hogy a fekák érttebbek, mint mi
2/24 anonim válasza:
Az ne tévesszen meg, hogy Márió az osztálytársad. Ő már 20 éves...
3/24 A kérdező kommentje:
milyen márió? WATTAFAK?
2013. jan. 5. 19:29
4/24 anonim válasza:
Nekik tényleg nagyobb, mint ahogy sűrűbb a hajuk is és feketébb a bőrük, hogy hogyan.... hát így születnek.
7/24 anonim válasza:
Gondolom Magyarországról beszélsz. És itt kevés "feka" osztálytársad van. Gondolom cigányokra értetted (abból sok lehet). Ezért írtam, hogy Márió. Az ő köreikben menő a név...
8/24 A kérdező kommentje:
ja neeeeem:D én az afrikai feketbőrű nagyfarkú niggerekre értettem:D(ne értsétek félre, nem azért niggerezek mert rasszista vagyok, hanem mert túl sok Kertvárosi Gettót néztem)
2013. jan. 5. 19:34
9/24 anonim válasza:
És hány feka osztálytársad van? És mindnek 20 cm a farka? És azt méregetitek a suliban?
10/24 anonim válasza:
Barátom, ki kell hogy árbándítsalak! A fekáknak sincs nagyobb farkuk mint a fehéreknek. 15 cm körül van az átlag nálunk is, náluk is. 20 cm meglehetősen ritka méret bármelyik népcsoport esetében. Ne higgy el mindent amit hallassz, olvass utána. Komoly professzorok tanulnányokat készítettek erről. Amúgy a világon a legnagyobb farka egy Jonah Falcon vevű fehérembernek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!