Függhet a magasságtól, hogy valakinek mekkora a pénisze? Pl. Egy 190 cm magasnak lehet nagyobb, mint egy 175 cm magasnak csak azért, mert magasabb növésű? Vagy csak genetika kérdése? Elnézést, ha hülyeséget kérdezek.
Van benne valami :D
Gondolj bele az alacsonyak (még itt a gyk-n is) mindig pattognak meg próbálnak kompenzálni VALAMIT sok lóvéval, hatalommal... Gondolj bele a sok s*ggdugasz kis kopasz r*hadékfőnök meg idegesítő alacsonykolléga mindig pattog, ugrál hőzöng... Vajon miért is? :D :D Tuti vannak ott bajok :D
Egyszer volt egy extra magas pasim.Majdnem kétméteres volt,48-as lábbal.
Hát nem tudom,hogy összefügg-e a kettő,de az biztos,hogy átlagon felüli mérete volt.:)
Nekem 52-es lábam van :D (Igaz cipőt/zoknit venni rémálom...) :D Sőt még az orrom is nagy erről is van egy legenda :D
Bár viszonyítási alap nincs, nem szoktam mások farkát bámulni nem vagyok buzera...
A barátnőm mesélte,hogy az exének (aki kb 170cm és 100-110 kg) nagyon rövidke és vékony volt.
Hatékonyabb példa:
Míg nekem szép szál parasztkolbival volt dolgom,neki csak mini virslivel.
52-es???Wááá!
Nekem a 48 is óriásinak tűnt.:)
Hú,ha ez alapján kezdenék számolni...;-)
Akkor Neked elméletileg 4 számmal nagyobb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!