Ha hónapokon át minden este használok péniszpumpát, akkor lehet nagyobb a péniszem 1-2 cm-el?
Én úgy tudom, h lehet, de tényleg csak tönkrevágod vele.
Inkább fizess be egy műtétre, ha annyira vészes.
Ne költs ilyen marhaságokra, nem kell elhinni mindent.
Beültetnek pár fizetett arcot, hogy elmondják, hogy ő már 1 hónapja használja és nagyon felemelő érzés és láthatóan 1cm-rel megnövekedett. A másik is tök jókat mond róla, meg is mutatnak két képet róla, ilyen volt és ilyen maradt. Nagy az öröm 1cm 1 hónap alatt. Év végére akár rekorder is lehet. Sok önbizalom hiányos férfi bedől és ilyeneket vesz, sajnos.
Am. vicces lehet, a szitu amikor elhúzódik egy sarokba edzeni xd.
Csináld csak ,hamarosan csak a pumpa használata marad,
de más célra .
naná hogy működik, de években gondolkodj a használatával kapcsolatban. Én ezt tettem és amikor kb 2 hónap után nem látszódott további méretbeli növekedés akkor is kitartóan naponta rutinszerűen használtam. Több mint hét évig használtam naponta reggel és este néha kihagyásokkal, mellette úgy egy évben 4-5 hónap L-arginine is szedtem az érfejlődés megsegítése érdekében. 16 cm -ről 22 cm-re növeltem meg.
A vastagság brutálisan sokat fejlődött főleg a tövénél. A makk méretem pedig extra nagy lett a kezdeti állapothoz mérten, de ez már valahol 3 év után lett igazán észrevehető. Ami viszont változott, hogy amikor feláll akkor már nem mereven felfelé áll, hanem derékszögbe előre. Kitartás kell hozzá az biztos, még akkor is amikor látszólag hónapokon keresztül nem nő.
Ne dőlj be ezeknek, mind kamusok.
A péniszpumpától a péniszed szövetei sérülhetnek.
A pénisznövelőktől, szívrohamot kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!