Hogy szabaduljak meg örökre a seggemen található szőröktől?
Ha olyan embertelenül szőrös, mint pl. nekem, hogy a s***t is alig birom kitörölni, akkor bizony nem árt ha le van szőrtelenítve vagy kisebbre van véve.
Én borotválom, heti egyszer, de lehet lézeres szőrtelenítést alkalmazni (ha eddig borotváltad akkor gyanta nem ajánlott mert már túl erős a szőrzet).
Én már jó ideje gyantáztatom kozmetikussal. Így jobb érzés, mint borotválva, és sokkal jobb, mint szőrösen. :)
Pont múltkor beszélgettünk, hogy ma már kb. fele-fele arányban járnak intim- és fenékgyantázásra a lányok és fiúk is.
Úgyhogy amit itt a fórumokon olvashatsz a sok korlátolt, buta bu.zizótól, annak a fele sem igaz. Szomorú, hogy ennyi buta ember van és azzal sincsenek tisztában, hogy mitől függ a nemi identitás. Ezért nyilván saját maguk identitásával sincsenek tisztában...
Gyanta a megoldás, persze nem örökre.
Próbálkoztam borotvával is, de rettenetesen viszketett, amikor elkezdett nőni a szőr.
Én havonta járok kozmetikushoz, hamar leszedi és nem is fáj,messze ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!