Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan szabaduljak meg tőle?...

Hogyan szabaduljak meg tőle? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta küzdök hüvelygombával. Most ismét elért, csak nem tudom hogy mitől...

Fogamzásgátlót szedek, olvastam hogy ez is kiválthatja, de az orvos azt mondta, valószínűleg a végbélen keresztül kapom el.

Ez ellen mégis hogyan lehet védekezni, hogy ne forduljon elő többször?

A másik kérdés hogy kaptam Fluconert amit most 3 hónapig szednem kell hetente egyet utána 2 hetente stb...

legutóbb is ezt haptam de akkor csak 4 hétig, meggyógyultam d emos visszajött.

Érdemes beszednem ezt a rakás gyógyszert? Mi lesz ha abbahagyom és megint megbetegszem?

Nem akarom feleslegesen elszórni rá a pénzt...

Mit tegyek???

Nagyon meg akarok szabadulni tőle!!!!

2012. nov. 26. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam nem is volt kérdés, hogy abbahagyjam a gyógyszer szedést. Minden hónapban a gombás megbetegedések mellett még tüszős mandulagyulladásom is lett, szóval ezért volt nálam egyértelmű.

A nőgyógyászom pimafucinnal és pimafucort krémmel kezel, meg vmi tablettával, de annak már nem emlékszem a nevére. Ezek végülis jók voltak, de utána a hüvelyflórámat muszáj volt megerősíteni és így kaptam gynoflor kúpot meg ajánlotta a doki a frezyderm intim segítséget.

Ha nem muszáj, én nem szedném a gyógyszert, de ez csak az én véleményem. :/

2012. nov. 26. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Én most erősen gondolkozom hogy elkezdem a candida diétát..
2012. nov. 27. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Kezdd el, lehet hogy jó lesz. De azért orvoshoz is menj el, kezelni a kellemetlenségeket.
2012. nov. 27. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg szoktál tangát hordani, attól vegyél érzékeny búcsút! :)
2012. nov. 27. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Attól inkább a párom fog érzékeny búcsút venni :D. De már gondoltam rá én is. Orvosnal pedig mar voltam.
2012. nov. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!