Fityma szűkületem van mit tegyek?
14 éves srác vagyok és fityma szűkületem van...
Mikor nem merev a péniszem könnyen húzgálom a fitymát de ha merevedésem van akkor még lelehet húzni de nehezen..
Halottam a körülmetélésről és én szívesen átesnék a műtéten..csak az a baj hogy a makkom nagyon érzékeny és ezért félek milyen kín lenne a gatyában csak úgy hordozni fityma nélkül..és még hamar ki is szárad a makkom..szóval nem tudom mit tegyek..hozzászólásokat köszi előre is!
Nem tudom, mi az a "frecsegés", de egy biztos: nekem a körülmetélés csak problémákat okoz az életemben, évtizedek óta.
Akik itt arc nélkül ajánlgatják, azok soha nem fognak a kérdezők vagy bárki más elé állni személyesen és a szemükbe nézni "Igen, vállalom a felelősséget". Ezt ne várja senki :(
Na sziasztok!
Az a helyzet, hogy már nem is volt fityma szűkületem, csak a figyma fék volt túl rövid vagy hogyan is mondjam.
Szerdán megműtötték, az az átvágták a féket.
2 hét múlva vissza kell menni vizsgálatra, hogy begyógyult-e rendesen.Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!