Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet valakinek úgy...

Hogyan lehet valakinek úgy fitymaszűkülete, hogy minden nap mossa a péniszét, és még önkielégítést is végez?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 23:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
És hány éves vagy kedves kérdező? Én az elöttem íro teknikáját alkalmaztam:-)
2009. dec. 5. 14:51
 22/30 A kérdező kommentje:
Nincs msn-em, de elég nekem az is, hogyha leírod a technikát. Köszi!
2009. dec. 8. 22:39
 23/30 A kérdező kommentje:
Egyébként 18 vagyok.
2009. dec. 8. 22:39
 24/30 anonim ***** válasza:
37%

Basszus, ez hihetetlen.....

Valaki ideírja, hogy valami kis szűkülete van és pár hozzászólás után egyből mindenki körülmetélni akarja.

Ne őrüljünk már meg, könyörgöm....

Léteznek krémek, tágítás, plasztikázás, bemetszés, esetleg részleges metélés.

Én nagyon póruljártam a körülmetéléssel, senkinek nem ajánlom... csúnya, nem higiénikus és fáj is. Drogokkal szexelni nem fun

2009. dec. 14. 20:09
 25/30 anonim ***** válasza:
82%
Mi vagy te orvos?? VAzzeg! Had dönte el a pénisz gazdája,hogy elmegy e mütetteni,vagy házilag megoldja valahogy! És ne dumálj hülyeséget! Mert nekem is volt mütétem,nem is fájt,s utánna sem,és higénikussab,és jobbb a szex is:-)! A példa rá a 3 gyerekem,tanu a feleségem!!!!!
2009. dec. 16. 08:17
 26/30 anonim ***** válasza:
46%

Felesegednek is meg neked is szivesen megmutatom, mit okozott a korulmeteles, hadd dontsem mar el, miket irok ide, kicsit gondolkozhatnal, nyilvan nem viccbol irogatok ide.

Orulj, hogy jol sikerult a muteted es ne magyarazz bele hulyesegeket, jo?

A fitymat se veletlenul kapta az ember, ahogy a lepet se meg a kormoket se.

2010. jan. 11. 13:50
 27/30 anonim ***** válasza:
23%
Ja, aki meg a gyereket korulmetelteti, az meg egy barbar ALLAT. Jobb helyen pl Daniaban fel is lehet jelenteni az ilyen ALLATOKAT.
2010. jan. 22. 09:34
 28/30 anonim ***** válasza:
43%
Akkor menj dániába te ba.romarcú! Nem a gyerekek lettek körülmetélve,hanem én,és mégis tudtam3gyereket csinállni! Ez a lényeg!
2010. jan. 23. 07:12
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Ja, hogy attol bizonyitott, hogy milyen jo a korulmeteles, hogy tudtal gyereket csinalni?

Hat akkor erre hadd ne mondjak semmit :D

2010. jan. 23. 14:04
 30/30 anonim ***** válasza:
76%

aki azt írta hogy tud rá egy teknikát az kérem vegyen fel msn-re simon678 kukac lajt pont hu

nekem is fitymaszűkületem van de nem akarok vele orvoshoz menni, nekemis nagyon jó jönne a házilagos technika mellyel meg tudnám szüntetni!! 15/F

2010. febr. 28. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!