Hogyan lehet valakinek úgy fitymaszűkülete, hogy minden nap mossa a péniszét, és még önkielégítést is végez?
Basszus, ez hihetetlen.....
Valaki ideírja, hogy valami kis szűkülete van és pár hozzászólás után egyből mindenki körülmetélni akarja.
Ne őrüljünk már meg, könyörgöm....
Léteznek krémek, tágítás, plasztikázás, bemetszés, esetleg részleges metélés.
Én nagyon póruljártam a körülmetéléssel, senkinek nem ajánlom... csúnya, nem higiénikus és fáj is. Drogokkal szexelni nem fun
Felesegednek is meg neked is szivesen megmutatom, mit okozott a korulmeteles, hadd dontsem mar el, miket irok ide, kicsit gondolkozhatnal, nyilvan nem viccbol irogatok ide.
Orulj, hogy jol sikerult a muteted es ne magyarazz bele hulyesegeket, jo?
A fitymat se veletlenul kapta az ember, ahogy a lepet se meg a kormoket se.
Ja, hogy attol bizonyitott, hogy milyen jo a korulmeteles, hogy tudtal gyereket csinalni?
Hat akkor erre hadd ne mondjak semmit :D
aki azt írta hogy tud rá egy teknikát az kérem vegyen fel msn-re simon678 kukac lajt pont hu
nekem is fitymaszűkületem van de nem akarok vele orvoshoz menni, nekemis nagyon jó jönne a házilagos technika mellyel meg tudnám szüntetni!! 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!