Hogyan lehet valakinek úgy fitymaszűkülete, hogy minden nap mossa a péniszét, és még önkielégítést is végez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 23:16
1/30 anonim válasza:
A higiéniának és az önkielégítésnek semmi köze a szűkülethez!
2/30 anonim válasza:
Ezeknek egymáshoz semmi köze!
Orvosilag secc perc alatt megoldható.
3/30 A kérdező kommentje:
És milyen orvoshoz kéne fordulnom? Háziorvos, sebész, nőgyógyász, urológus?
2009. aug. 16. 23:23
4/30 anonim válasza:
Nőgyógyász? Te nő vagy? Gondolkozz már kicsit! Amúgy urológia, azok meg elküldenek a sebészetre. Beutaló nem kell!
5/30 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, de még egy kérdés. Mivel félek az orvosoktól mi lehet a legnagyobb baj, ha nem csináltatom meg? Szeretkezés vagy önkielégítés közbenre gondoltam.
2009. aug. 16. 23:40
6/30 anonim válasza:
Nem halsz bele, ha nem csináltatod meg. Legfeljebb fájni fog, amikor teljes merevedésed van, pl. dugás közben. Amúgy ezek után érdekelne, hogy biztos vagy-e benne, hogy az a bajod? mennyire van szűkületed?
7/30 anonim válasza:
Neharagudj de őszinte leszek: Láttam már fitymaszűkületes péniszt és meg mondom őszintén nem szívesen elégítenék ki egy pasit orálisan ilyen pénisszel.Nem túl szép látvány.....
8/30 A kérdező kommentje:
Merev állapotban csak 3-4 szeri próbálkozás után tudom teljesen hátrahúzni. Ez mekkorának számít? A fityma be van repedezve több helyen, gondolom hogy ez a fitymaszűkület.
2009. aug. 17. 09:15
9/30 anonim válasza:
Menj el dokihoz! Nem halsz bele! Lehet, hogy csak a kantárt vágja át, de az is lehet, hogy teljes körülmetélést javasol. Én is 22 évesen csináltattam meg, nem fájt, és nem is bántam meg. Arról nem beszélve, hogy sokkal szebb lett :)
10/30 A kérdező kommentje:
Kell érte fizetni? A beavatkozástól számított mennyi idő után lehet önkielégítést végezni, vagy szeretkezni? Kell valami gyógyszert szedni utána? Köszi!
2009. aug. 17. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!