Hogyan lehet valakinek úgy fitymaszűkülete, hogy minden nap mossa a péniszét, és még önkielégítést is végez?
Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 23:16
11/30 anonim válasza:
Ingyen van. A műtét elött alaposan verd ki, mert utána 2 hétig csak pisilésre használhatod.
12/30 anonim válasza:
Ja, semmilyen gyógyszert nem kell szedned, csak kamillásteába kell mártogatni, hogy hamarabb gyógyuljon.
13/30 A kérdező kommentje:
És ez mennyire fájdalmas azután, hogy az érzéstelenítő hatása elmúlik? Mondjuk egy 10-es skálán, ahol az 1-es egy szálkának felel meg, a 10-es pedig egy levágott újnak.
2009. aug. 17. 22:52
14/30 A kérdező kommentje:
Van a fitymán egy "nyilt" seb, ami mindig bereped, ha hátrahúzom, önkielégítés közben néha vérzik is. Vizelésnél meg nagyon fáj. El fog ez magától múlni?
2009. aug. 17. 23:17
15/30 A kérdező kommentje:
Ja és arra lennék még kíváncsi, hogy feltételen muszáj-e orvos, nem-e lehet megoldani házilag?
2009. aug. 17. 23:18
16/30 anonim válasza:
A fitymádon a seb el fog múlni, mivel nem lesz többet fitymád! A műtét utáni érzéstelenítés elmúltával semmilyen fájdalmad nem lesz -nekem legalábbis nem volt. Házilag ne próbálkozz, mert csak elfertőzöd, és nagyobb lesz a baj!
17/30 anonim válasza:
Csak kenegetni kell, meg kötözni. Én nem merek kitálalni a szülőknél, majd kicsit később megoldom saját magam :S
18/30 anonim válasza:
NA megvolt a nagy fitymaműtét???
Amugy nekem is volt,igaz kiskoromban kb8 lehettem! Olvastam,hogy higéikussabb igy,és könyebb és jobb a szex!!!
19/30 A kérdező kommentje:
Nem még. Házilag meg tudom oldani valahogy?
2009. dec. 4. 21:35
20/30 anonim válasza:
Én tudok egy teknikát rá!Nekem is volt!Msn en meg tudom mutatni(ha akarod)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!