Férfitársaim nagyon ciki helyzetben vagyok? Vagy nektek is ez van?
szőr nő a péniszemen és nem tudom hogy ez csak nekem van e így?
felülről nézve a pénisz kezdeténél felül 1-2 cm-rel beljebb is vannak szőrszáálok(ott kezdődnek nem csak belógnak) de pl van 1 szem szőrszál ami nem fekete hanem igazából nagyon vékony és szinte átlátszó de vagy 3 cm hosszú
a péniszem alsó részénél ahol a herezacsi érintkezik a pénisszel onnantól mérve vagy 5 cm-re is bőven vannak erős fekete szőrszállak de ettől távolabb 6-7 cm-re vannak(azok se feketék inkább átlátszók de fél centisek)
mivel kb 15 cm állva ezért nagyon cink hogy 6-7 cm belőle szőrős(borotválom de félek hogy emiatt az átlátszók is feketék lesznek)
ha leborotválom nincs gond de nem halottam még olyat hogy valakinek szőrős lenne a cerkája
17/f
Ez másoknál is előfordul.
Ha zavar,borotváld le.Itt nem olyan gyors a növekedés,
hogy akár hetente kelljen .
majdnem teljesen szőrős?:O azigen
azért megnyugtató hogy nem csak nekem ilyen:D amúgy azt tervezem hogy a tövétől legtávolabb lévő szálakat szemöldökcsipeszzel szépen kirántom így akkor egy jó ideig nem nő egy centit se
nem:D bekenem előtte ilyen fagyasztó krémmel:D akkor nem érzel kb semmit és akkor
úgy legalább nem erősődik meg az a pár száll és lehet ki se nő ott többet(max 7 rántás kell:D)
de pokoli lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!