Mi lehet? Mit csináljak?
Egyik reggel arra keltem, hogy viszket a bőr a herezacskón, aztán a péniszemen is aztán a péniszemen a bőr pirosas lett és viszketett is még. Másnap a Herémen olyan volt mintha kiszáradt volna a bőr, a viszketés abba amradt, de hámlott, utána a péniszemen is kiszáradt a bőr, de már ott sem viszketett, aztán 4. nap már semmi nem volt.
Most újra ez volt de viszketés nélkül.
Nem vettél új alsónadrágot vagy pizsamát és most azt vetted fel újra, mert ahogy leírtad mintha ekcémás lenne a nemiszerv területe, ez érzékeny terület.
Sokszor ruhafesték okozza a problémát.
Néha gomba, de az magától nem múlik el.
-szm-
Ha gombás akkor igen, arra jó választás
-szm-
Az új boxer lehetséges amúgy, mert most vettem nem rég.
De még nézelődtem neten és pikkelysömört is írták, de remélem nem az.
25/F
Ha voltál nővel, lehet hogy fehér folyása volt, és attól. (én is kiszoktam néha pöttyösödni, ahhoz nem árt egy orvos, de én többnyire bekenem, egy 7 után múlik, addig viszont zéró sex), lehet gombásodás, a fentieknek ebben a dologban ment a zöld kéz:), esetleg lehet allergiás tünet, ez esetben nézd meg a boxer anyagát, vagy próbáld meg egy mosás után másik mosószerrel vagy öblítővel ismét, ha elmúlik, akkor a mosószer/öblítő, amiben mosták, ha nem, akkor lehet a boxer anyaga, ez esetben viszont nincs mit tenni, orvos, mert lehet hogy elmúlik, de érdemes kivizsgálni, hogy egészen pontosan mi váltja ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!