Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi számít jó pénisz méretnek? ...

Mi számít jó pénisz méretnek? Az baj ha a makkomon nem tudom a bőrt hátra húzni vagy csak fájva?

Figyelt kérdés

dec. 24. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
A szexnél leginkább nem a méret számít, viszont fitymaszűkületed van, ezzel orvoshoz kéne menned.
dec. 25. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A péniszméreten agyalni teljesen felesleges, mivel nem tudsz rajta változtatni és nem minden nő egyforma. Lehet kisebb mérettel is orgazmust okozni, illetve máshogy is a csúcsra juttatni a nőket. Szóval fogadd el amit van és tanuld meg használni azt.

Ha nem tudod hátrahúzni a fitymát, akkor valószínűleg szűkületed van amivel javaslom, hogy keress fel urológust, aki majd a te adott problémádra fog megfelelő kezelést javasolni. Szóval dokinak tedd fel az ezzel kapcsolatos kérdéseid.

dec. 25. 07:23
 3/5 anonim ***** válasza:

"Mi számít jó pénisz méretnek?"

Biológiailag és természetileg az, amelyikkel alkalmas vagy nőt megtermékenyíteni. A szex élvezetében az, amelyikkal képes vagy élvezetet nyújtani a partnerednek - összehasonlításképpen, egy ujjal is kitudsz elégíteni egy nőt, nemhogy kettővel.

" Az baj ha a makkomon nem tudom a bőrt hátra húzni vagy csak fájva?"

Igen, ez baj, ez fitymaszűkület. Ilyenkor az urológus (de ez urológus függő) kiírhat krémet (ez általában utolsó "hátha" próbálkozás szokott lenni), ha ez nem, akkor körülmetélés valamilyen változata.

dec. 26. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Méret annyira nem számít. 14 már átlag kb. Fitymaszűkülete viszont tapasztalatból nagyon kellemetlen, nem igazán lehet úgy szexuális életet élni, partnernek sem túl előnyös sztem. Orvoshoz kell vele menni, nekem szteroid nem segitett, de azt szoktak még ajánlani, neked lehet beválik. Körülmetélés biztosan megoldja, annyira nem ördögi mint gondolod, szűkűletnél sokkal jobb.
jan. 5. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Hat engem a fitymaszukuletnek a nem tiszta kuki jut eszembe... egyszeruen nem lehet normalisan takaritani.

Tessek elmenni orvoshoz... manapsag nem az a ciki h fitymaszukuleted van ,hanem az h ha igy hagyod es nem mesz orvoshoz

jan. 26. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!