Fitymafék rendben van így, vagy még mindig nem jó?
Kb 1.5 hete estem át fitymafék műtéten. A műtét előtt is hátra tudtam húzni a fitymát merev állapotban is, viszont akkor csak a makk alá kb 1 cm-vel, és kifehéredett a fék, illetve volt egy kis feszülő érzés is. A műtét utáni seb szépen gyógyul, a makk szinte már 100%ban gyógyult, viszont a varratok még benne vannak mindenhol, nem szívódtak fel. A szép gyógyulás miatt gondoltam, megnézem mennyivel változott a helyzet, és sajnos kétségeim vannak. Lankadt állapotban kb 2cmvel a makk alá húzásnál a makkom még mindig bedől kicsit, merev állapotban pedig továbbra is csak ilyen kb 1cmvel tudom a makk alá húzni a fitymát, ezek mellett pedig kellemetlen (enyhén húzódó) érzés lép fel, és a fityma ugyanúgy felgyülemlik kicsit a makk mögött, nem simul ki teljesen.
Normális ez még másfél héttel a műtét után, úgy hogy még bent vannak a varratok, vagy korrigáló műtétre lenne szükség?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!