Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék rendben van így,...

Fitymafék rendben van így, vagy még mindig nem jó?

Figyelt kérdés

Kb 1.5 hete estem át fitymafék műtéten. A műtét előtt is hátra tudtam húzni a fitymát merev állapotban is, viszont akkor csak a makk alá kb 1 cm-vel, és kifehéredett a fék, illetve volt egy kis feszülő érzés is. A műtét utáni seb szépen gyógyul, a makk szinte már 100%ban gyógyult, viszont a varratok még benne vannak mindenhol, nem szívódtak fel. A szép gyógyulás miatt gondoltam, megnézem mennyivel változott a helyzet, és sajnos kétségeim vannak. Lankadt állapotban kb 2cmvel a makk alá húzásnál a makkom még mindig bedől kicsit, merev állapotban pedig továbbra is csak ilyen kb 1cmvel tudom a makk alá húzni a fitymát, ezek mellett pedig kellemetlen (enyhén húzódó) érzés lép fel, és a fityma ugyanúgy felgyülemlik kicsit a makk mögött, nem simul ki teljesen.

Normális ez még másfél héttel a műtét után, úgy hogy még bent vannak a varratok, vagy korrigáló műtétre lenne szükség?

dec. 24. 15:02
1 2
 1/11 gabcsi ***** válasza:
100%
Amíg a varrat bent van, nem látszik, duzzadt, érdemes lenen kamillás vízben áznod. Amit leírták csak manapság gyakori, régebben a dokik ezt időben 6-7 évesen megcsinálták és felnőtten ebből már nem volt gond. A műtét jó irány volt, ez rövid fék tipikus esete. Milyen célt szeretnél elérni, hogy a makkod kint legyen mereven?
dec. 25. 10:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Áztatom kamillába. A mutet helye már szinte egyaltalán nem duzzadt, talán a fék vége, ahol bent van a varrat egy kicsit még az és piros. A fék már úgy tűnik nem fehéredik ki, és nem húzza lefelé a makkot, de merev állapotban még mindig csak ilyen 1cm-vel tudom a makk alá húzni, és egy enyhe fájdalmat is érzek, nem tudom, hogy a még érzékeny fék vagy a varratok miatt van e, vagy hogy egyaltalán ez rendbe lesz e így pár hét múlva.
dec. 25. 12:51
 3/11 A kérdező kommentje:
illetve a fitymám ugyanugy feltorlodik kicsit a makk mogott mint a mutet elott, nem simul ki teljesen
dec. 25. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:

3# Régen ki simult a fityma?

Akkor lehet teljesen ki kell vágatni a féket.

dec. 25. 14:43
 5/11 A kérdező kommentje:
nem, regen se simult ki, ugyanolyan mint volt
dec. 25. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Elvileg teljesen le kéne mennie, ha nem rögzíti a fék.
dec. 25. 17:33
 7/11 A kérdező kommentje:
mit jelent az a teljesen nalad?
dec. 25. 17:39
 8/11 A kérdező kommentje:
valamennyire meg rogziti, mert csak kimetszettek ahol kapcsolodik a makkhoz es lejjebb vartak, nem tavolitottak el teljesen
dec. 25. 17:41
 9/11 anonim ***** válasza:

7. Simára, nem marad bőrtöblet.

Lehet mèg idő kell neki.

dec. 25. 18:41
 10/11 A kérdező kommentje:
hat egy minimalis bortoblet marad, 100%ban simara nem tudom kihuzni
dec. 25. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!