Rendben van ha 178cm-hez 58-60kg vagyok?
Figyelt kérdés
Sokan nyaggatnak azzal hogy híznom kéne, de én úgy érzem akkor kövér lennék, szándékosan nem is eszem. Ez elvileg a bmi szerint az alsó határ kb.
18 vagyok amúgy.
2023. dec. 19. 19:20
1/13 anonim válasza:
Nincs rendben. Sovány vagy és direkt nem eszel.
3/13 anonim válasza:
Ez még pont jó, de már ne fogyj. En kb 10 cm-vel vagyok alacsonyabb és 52 kiló vagyok. Se sovány nem vagyok, se kövér.
4/13 anonim válasza:
A te korodban ennyi szokott lenni más is
5/13 anonim válasza:
Nem tragikus, de azért néhány kiló nem ártana pluszban.
6/13 anonim válasza:
Nem másokra hallgatunk. Ha jól érzed magad úgy, hogy azért viszel be egészséges tápanyagot is akkor minden ok. Lehet valaki 60 kiló is nem muszáj mindenkinek 80 kilonaklennie. De azért ezen súly alá sztem ne menj már.
8/13 anonim válasza:
18 évesen ha csak 50 kiló vagy se baj. Inkább legyél sovány mint kövér
9/13 anonim válasza:
Még pont jó, de ne fogy semmiképp.
10/13 anonim válasza:
Ne hizz, ha nem akarsz. De olyan hulyesegbe semmiképp ne kezdj bele hogy nem eszel. Egyszerűen csak ne legyenek hatással rád ezek a megjegyzések, és egyél ugyanúgy, ahogy eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!