Hétfőn volt részleges körülmetélésem,ott rendben ment,aztán éjszaka merevedésnél vérzett meg rohadtul fájt, reggel ki cseréltem a kötést, de úgy nézett ki a varratoknál a seb mint egy kötözött sonka, most kezd ott ez kiszáradni,kemény a felülete(?)
Figyelt kérdés
Normális így gyógyul, vagy valami gond van vele?
Kerestem képeket hogy kell gyógyulnia ,hogy kell kinéznie de nem találtam .
Amúgy nem igazán fáj ,csak érzékeny kellemetlen mikor sétálok.
máj. 10. 18:23
1/2 anonim válasza:
Értjük, hogy részlegesen körül lettél metélve, de nem kell naponta kérdést kiírni róla.
A sebgyógyulás menete szinte mindenhol a testen ugyanolyan.
Bepirosodik, meleg lesz a terület, begyulladt, megduzzad.
Nyálkahártyát is érint a terület, amely alapvetően nem nedves környezetben található (mint pl az íny), így értelemszerűen a duzzanat és a hő hatására kiszáradhat az adott terület, amely hámlással jár.
2/2 anonim válasza:
én is körülvagyok metélve, neizgulj nemlessz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!