Nem merek megborotválkozni mert hamar visszanő? (lejjebb)
A kérdést bambán írtam... sajnálom. Szóval az lenne a problémám hogy nem merek megborotválkozni mert félek hogy másnapra már tök látható lesz és szerintem gáz :/. 17 éves vagyok és már eléggé látható a szőrzetem. A pajeszom oldalt is tök hosszú :/ Ha villanyborotvával borotválnám akkor talán nem nőne gyorsan, vagy sima borotvával csináljam :/ Egyszerűen nem merem elkezdeni... Ha páromhoz utazok le akkor ott is szerintem tök gáz hogy náluk csinálnám meg minden..... bár őt azt mondja nem zavarná... És alapból nem zavarja ez a szőrzetizé sem :(
Mit csináljak :( Nagyon kérlek adjatok tanácsokat :/ Soha nem borotválkoztam még :/ Faterom elhunyt szóval... segítőm sincs xD
olvassátok már el, hogy édesapja meghalt észlények ... és nem az a lényeg, hogy ha élne akkor megmutatná neki hogyan csinálja, hanem az, hogy látta volna többször, hogy hogyan kell borotválkozni, fel sem merülne benn a kérdés
szóval igen, 3, 4 pengés akár eldobható is, mellyel 5-6-szor is megborotválkozhatsz
Szóval megegyező irányban... vettem :)
Köszönöm szépen :) Még valami egyéb? :) :D Lehet őszi szünet környékén bepróbálkozok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!