Hogyan távolíthatom el a hátamról a szőrt hosszabb távra? Krémmel semmit nem ér, gyorsan visszanő, gyantától nagyon kipattog. Gondoltam a villanófényes vagy lézeres kezelésre, de az árakat nemtudom, és a hatásukat sem pontosan.
05:45 ,köszi az építő jellegű kommentet,tapasztalatot kértem nem pedig a leírt hülyeséget amit kidob a google a különböző lézeres kozmetikai stúdiók reklámjaiból.
@Lebemann:
Ha 5 perc alatt leszedi,akkor neked szerencséd van,nincs sok 'prém' a helyen.A lézerhez annyit tudnék fűzni,hogy valóban 2-300k ft mire kész van,de ez egy kb egy éves folyamat,a kérdés,hogy megéri-e. Azért ,hogy 5 évig ne legyek szőrös,azért nyilván nem,de ha 30 évig nem leszek,akkor már elgondolkodtató a dolog,szerintem.
Szia, én nő vagyok, szóval a hátam nem szőrös :-) de a gyanta utáni kipattogzást jól ismertem a lábamon.
Van egy új kozmetikusom, aki vio-t használ utána (kis gép, ami fájdalommentes elektromos impulzusokat ad ki), ez festőtleníti a felületet gyanta után, azóta sokkal jobb a helyzet, nincsenek pöttyeim. Kérd meg a kozmetikusodat, hogy próbáljátok ki, biztosan van ilyen készüléke.
Van még egy tippem, talán az IPL szőrtelenítés is bejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!