Először izomtömeget növeljek vagy szállkásítsak?
Figyelt kérdés
Melyiket csinàlham előbb? Írnátok mindkettőre edzéstervet? És milyen kiegeket vegyek?
14/F
186cm
66kg
2012. okt. 9. 22:06
1/6 anonim válasza:
Először csak egészségesen erősödjél,hogy majd bírja
az izomzatod,csontozatod a megterhelést.
Vannak testrészeid amelyeket erősítenél,közben más
részeket meg elhanyagolnál .Hogyan van ez szinkronban ?
Fejleszted a kar,mell,has ,izmaid, a lábaid meg majd nem
bírnak el.Nekem jobban tetszenek azok a fiúk,aki a szívósságra hajtanak,nem a pillanatnyi erőkifejtésre .
Nem esnek össze 10 m futás után .
2/6 anonim válasza:
óvatosan csináld majd. Nekem azért ment ki a térdem a térdem 15 évesen, mert nem bírta a térdem.. Nagyon durván néz ki ha kimegy, és nagyon sok gonddal jár. Csak óvatosan :).
4/6 anonim válasza:
Drogot nem ajánlatok neki ?
Jobban birja a strapát,és majd csak meghal
5/6 anonim válasza:
Menj el több edzpterembe és válaszd azt ahol a legöregebb és legnyugodtabb az edző. Kérdezd meg őt személyesen és kérjél tanácsot a kezdéshez is.
6/6 anonim válasza:
Az első válaszoló gyakorlatilag az szálkásítás mellett döntött.
Mellesleg én is állóképeségi párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!