HELP! Mit szólnátok, ha a pasitok körülmetéltetné magát?
Arról van szó, h a pasimmal mostanában akarunk először szeretkezni, és arról beszélgettünk, hogy melyikünk mit szeret a másik nemen, pl. nekem mi tetszik a férfitesten...
Megkérdezte azt is, h szerintem milyen pénisz néz ki jobban: a sima vagy a metélt? Én azt mondtam, h a metélt, mert a makkon mindig megakad a szemem. Erre ő előhozakodik azzal, h akkor bevállalja értem a körülmetélést. Én nem gondoltam komolyan! Nem akarom kés alá küldeni, ez túl nagy áldozat! Azért filózok ennyit, mert utánnanéztem, h a metélés a lánynak lehet előnyös, de a fiúnak hátrányos, hogy a makkja elkérgesedik, meg hát amúgyis ciki az ilyen, nem? Szerintetek lebeszéljem róla, vagy mégse?
Sziasztok!
Új fejlemény: a párom tovább folytatta a hátrahúzva tartást, egyszer volt, hogy fél évig úgy maradt. Ezután döntötte el, hogy nem akarja többet érezni, hogy visszahúzódik a bőrke, ezért komolyra fordította a dolgot: januárban elment körülmetélkedni!
Egy kicsit más lett így, annyival jobb, hogy nem emlékeztet már a sharpei kutyusra, nincs összegyűrődve rajta a bőr, szóval szebb lett. De amúgy ugyanolyan, mint mikor hátra volt húzva.
A műtéte óta eltelt fél év, és ezalatt sem lett semmi baj vele. Reméljük 10 év múlva sem lesz kérges :) A franciára viszont kevésbé érzékeny...
Most látom, mennyi ideje merült már fel ez köztünk - 6 éve!!! (Ő még régebb óta gondolt erre.) Igen, ennyi idő kellett, hogy mindent kipróbáljunk bőrkével, s hogy biztos ne bánja meg.
Azóta már alig emlékszem, hogy milyen is volt a fityma, meg hogy kellett húzgálni. Teljesen megszoktam azt, ahogy az amcsi lányok kéziznek (simítva), az lett a normális számomra. Szexnél nincs változás, az érzelemfüggő.
Kezdem megérteni az angol kommenteket, hogy furának vagy ijesztőnek látszik a fityma, ha sosincs vele dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!