Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rám szólnátok hogy tegyek fel...

Rám szólnátok hogy tegyek fel fogszabályzót és tegyem félre a büszkeségem? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

valahogy így áll jobb szemfogam , a bal szépen ,de a a jobb tejfogam későn esett ki és elcseszte az egészet, sokszor van emiatt szar kedvem, hogy én elcseszett ember, lehetek jóképű(akármit mondtok annak tartom magam,nem nagyképűségből mondom), viszont emiatt nagyon önbizalomhiányos, és ez borzasztóan zavar

nagyon felhúztam ezt az egészet ,már már kezdem elfogadni hogy ez van és csak erősebb leszek ha legyőzöm ezt a gátat magamban, meg hogy önfejlesztés céljából ez baromi fontos nekem, és oka van hogy ez történt velem, de első nap a suliba mikor belépek ,nagyon szörnyűnek gondolom:\

mindenki teli szájjal röhög, nincs senkinek sem ekkora gonodja az osztályba(talán még a suliba sincs) a fogaival. valamit már tennem kéne ez borzasztóan irritál

18f

2011. szept. 24. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
tedd félre! hajrá!!! nekem is volt :) 20/L
2011. szept. 25. 00:12
 2/9 A kérdező kommentje:

:D

ösztönzésre éhezem

2011. szept. 25. 00:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi tart vissza amúgy? A pénz vagy a büszkeséged?

Mert ha a pénz, akkor kezdj el szépen gyűjtögetni, de ha az utóbbi, akkor áruld már el nekem, hogy miért jobb ilyen fogakkal élni, mint egy fogszabályozóval? Komolyan nem értem.

Nekem 2,5 évig volt fogszabim, annyiszor mondták előttem a kesze-kusza fogú emberek, hogy nem tetetik fel, mert csúnya a fogszabályozó, de közben meg meg sem mernek szólalni, mert olyan gátlásosak. Én meg mindig csak arra gondoltam, hogy wzzee, mivel szebb a kusza a fogad, mint az én látszólag tökéletes fogsorom fogszabival? Csak mert ugye fogszabival 2-3 hónap alatt beállnak szépen a fogaid - legalábbis egy laikus ember már nem fogja érteni, hogy miért van rajtad fogszabi.

2011. szept. 25. 00:25
 4/9 A kérdező kommentje:

xd. jaja én is így vagyok sok fogszabis emberrel. rájuk nézek, és nem értem mi van:D szemben az én kusza fogaimmal:\

tudom hogy nem éri meg, de én félek. a pénz nem is akadály ,most a szüleim nem állnak úgy ,de ha már elhatározom magam akkor menni fog simán hogy összegyűjtsek rá. nem is ez zavar. az emberek legelső reakciójától kicsit parázok ,és tudom hogy nem éri meg. de akkor is olyan rossz:\

egyébként ha lehet akkor porcelán fehéret szeretnék

mit javasolsz, milyen árfekvésbe vannak?

2011. szept. 25. 00:56
 5/9 anonim ***** válasza:

egyet értek a többiekkel.

Nekem is lesz októberben. Veled ellentétben én már türelmetlenül várom. Szerintem manapság a fiatalok szivesen hordják... és gondolj csak vele, hogy max egy pár év és gyögyörõ mosolyod lehet. Nem kell szégyeld a fogaid, sõtt, tökéletessége miatt még irigyelni is fognak kicsit :)

16/L

2011. szept. 25. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem fém volt, az 120/fogsor volt 3 éve és 5000 ft havonta az állítás. Szerintem azóta sem lett átlagban drágább, mert én elég drága dokihoz jártam/járok.

Szerintem + x ezret csak azért kiadni, hogy porcelán legyen, totál felesleges. Én mindig úgy voltam vele, hogy ha van fogszabályzóm, akkor látszódjon már rendesen. A porcelánt én is mindig jobban megbámulom, mert az nem egyértelmű, hogy most van van vagy nincs (legalábbis számomra xD). Sokszor nem tudtam/tudom eldönteni, hogy most ennek fogszabija van vagy valami van a fogaival. :D

De ez csak az én véleményem. Mondjuk akikkel beszéltem és porcelán fogszabijuk volt, mind az mondta utólag, hogy ha még egyszer kellene fogszabi, akkor fémet választana. Mert tényleg látszik ez is, tényleg csak jobban megbámuljak az emberek és tényleg csak az első 1 hét az izgalmas. Utána téged sem érdekel sem az, hogy fogszabályozód van, sem az, hogy mit gondolnak mások... és másokat sem, hogy mi van a szádban.

2011. szept. 25. 01:12
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem 2011 be már nemhogy gáz hordani , hanem már valaki divatból is hordja.

nekemis nagyon össze vissza álltak a fogaim kb 5 hónapja van fennt és sokkal jobb a helyzet.

ha rendben lesznek a fogaid sokkal több önbizalmad lesz nem kell takargatnod a szádat.

18/L

2011. szept. 25. 04:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Fel a szabival :DD Nekem is van, IMÁDOM ^^ Színes gumikat is szoktam kérni rá:DD Egyetlen bántó megjegyzést sem kaptam a szabi miatt és ha kaptam volna, se nagyon érdekelt volna. Arról nem tehettem, hogy úgy álltak a fogaim, ahogy, viszont az az én döntésem, hogy teszek-e ellene. És ez csak arra utal, hogy érdekel a külsőm, foglalkozok vele :)

18/L

2011. okt. 2. 01:01
 9/9 anonim válasza:
Nekem is van
2021. júl. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!