HELP! Mit szólnátok, ha a pasitok körülmetéltetné magát?
Arról van szó, h a pasimmal mostanában akarunk először szeretkezni, és arról beszélgettünk, hogy melyikünk mit szeret a másik nemen, pl. nekem mi tetszik a férfitesten...
Megkérdezte azt is, h szerintem milyen pénisz néz ki jobban: a sima vagy a metélt? Én azt mondtam, h a metélt, mert a makkon mindig megakad a szemem. Erre ő előhozakodik azzal, h akkor bevállalja értem a körülmetélést. Én nem gondoltam komolyan! Nem akarom kés alá küldeni, ez túl nagy áldozat! Azért filózok ennyit, mert utánnanéztem, h a metélés a lánynak lehet előnyös, de a fiúnak hátrányos, hogy a makkja elkérgesedik, meg hát amúgyis ciki az ilyen, nem? Szerintetek lebeszéljem róla, vagy mégse?
Én viszont nem. Egyik legjobb barátom példáján okulva, aki annyira imádta a nőjét, hogy rátetováltatta az arcát kicsiben a karjára, hogy amikor ő nincs vele, akkor is láthassa őt. Csakhogy a csaj meg egy idő után kiszeretett belőle és otthagyta. KOPP! Megutálta és meggyűlölte a csajt, (aki mint kiderült, csalta,) majd magát is, amiért az alkarján ott volt az arcképe, úgy érezte magát, mintha rühes lenne tőle! Hiába figyelmeztettük mi előtte, hogy ne tegye, a szerelem teljesen elvakította őt, most meg meg lehet nézni, hogy néz ki az alkarja! Elkezdte vagdosni, mikor ittas volt, kórházban is kikötött már emiatt, amikor meg elment lelézereztetni a képet istentelenül nézett ki a kép helye, a vagdosásokról nem is beszélve!
Szóval én inkább lebeszélném, mert ha ő most emiatt körülmetéltetné magát, de közben valamelyikőtök kiszeret a másikból, akkor ővele mi lesz??? Akkor már nem tud magának fitymát növeszteni, nem tudja a körülmetélést visszacsinálni!!! Inkább beszélj vele, ha te se akarod, hogy megtegye! :O
Most majd mindenki azt gondolja, hogy összejátszom az utolsóval. Na mindegy...
25 évesen az akkori barátnőmmel képzeltem el az egész életemet. Sokat volt beteg a puncija, nekem meg relatív szűkületem volt, vagy lett, nem tudom. Akkor még sokkal kevesebb minden volt erről a neten, főképp a hátrányairól. A net sem volt ilyen elerjedt. Szóval utánaolvasott, mondta, hogy higiénikusabb, szerinte csinosabb, az én gondomat is megoldja, stb. Az akkori lehetőségekhez képest szerintem lelkiismeretesen utánanézett, a hátrányokat pl. most sem nagyon hangoztatják. Szóval a szitu kicsit hasonlít. Egy szó mint száz, megcsináltattam.
Akkor a bajok egy része távirati stílusban: Nem ott érzéstelenítettek, ahol vágtak: életem legfájdalmasabb élménye lett, pedig volt pár balesetem. Aszimmetrikus, cikcakkos a heg. Túl rövidre vágta, nem tudott megmerevedni, mert nem érte végig a bőre, stb. Szóval sok gond lett vele. A gondok miatt, meg más egyéb okok miatt, amiről a műtét előtt nem beszélt, a gyógyulás után 2 hónappal elhagyott.
Vissza tudok emlékezni, hogy együtt döntöttük el, és én is akartam.
Viszont most, ha csak a lányra, vagy a fütyimre gondolok, akkor ilyenek ugranak be: Hogy vehetett rá ilyen barbár hülyeségre? Nem is volt rá igazán szükség, mert csak relatív szűkület volt, minek mentem bele? Miért hazudta az orvos, hogy részlegeset csinál, mikor tudta, hogy teljeset fog? HOGY LEHETTEM ILYEN IDIÓTA?
Szóval a hangsúlyok helyeződnek át, és a lány (Te) egyre negatívabb karakter, ahogyan az idő telik.
Ennek lassan kilenc éve, a szövetek lassan elrendeződnek, a vágás sem ronda már, csak csúnya, nyúlt is annyit a bőr, hogy a merevedés már nem jár fájdalommal. Rájöttem, hogy hogyan tudom élvezni a szexet a fityma idegei nélkül, érzéketlenebb makkal is. A fekete-fehér film is film. Hogy kell úgy a gatyába tenni reggel, hogy az egész napos dörzsölés után még este is képes legyen bármire, ne fáradjanak el az idegsejtek annyira, hogy aztán pisilésen kívül másra már ne legyen jó.
Már csak azt kell megtanulnom, hogyan kell mások előtt pókerarccal levetkőzni pl.: uszodában tusoláshoz, és hogy ha új barátnőm van, hogy kell, ha nem is természetesen, csak nem komplett idiótán viselkedni első este.
Összefoglalva: én nem javaslom.
Hát köszi a sok-sok választ; végül úgy döntöttünk a barátommal, hogy kipróbálja hátrahúzva tartani egy hónapig (mert az olyasmi, mintha metélve lenne). A végeredmény annyi, hogy szárazabb lett, és szó szerint kérges; olyan durván... pedig ez képen nem is látszik, csak ha megfogom!
Annyi előnye lett, hogy megtudtuk, milyen így, és csomó új izgató technikát tanultunk meg. De ezeket normál szerszámmal is lehet csinálni, szóval nem érdemes ezt a műtétet megcsináltatni. Szóval én a hátrahúzott fityma mellett teszem le a voksomat; ilyenkor mindkét állapot előnyeit élvezhetem.
Engem gyerekkoromban metéltek körül. Folyamatosan cikiztek a suliban miatta, amikor átmentem másik suliba, ott is ezt szúrták ki és nagyon sok bajom volt emiatt.
A szexben egyértelműen csak hátrányom volt belőle mindig. Amikor mozdulna a bőr, mereven, akkor feszül, a makknál fájó érzés van.
Az az 50 idegvégződés elég kevés, kb alig érzek vele valamit. Mondjuk úgy, hogy amit nem kellene érezni, azt érzem (pl a fityma nélküli makkot becsípni a zippzárral, az kemény dolog) pl a fürdés után a törölközőre érzékeny, de az orális szexet nem élvezem egyáltalán.
Ronda nagyon a látvány... semmi, de semmi jót nem tudok elmondani erről... barbárság ez, semmi más :(
Nálunk is véletlenül kerül szóba a téma, a párom mondta, hogy volt korábban metélt partnerrel, és nagyon tetszett neki.
Egy ideig feledésbe is merült a dolog, majd a párom egy visszatérő betegsége miatt beszéltünk róla újra, ami megkönnyítette a döntést,
körülmetéltettem magam.
Kettő műtétem is volt, mert az első elég gyatrára sikerült. A másodikat Fekete Ferenc végezte
(egy évvel az első műtét után, amit Sopronban végeztek egy magánrendelésen), bátran mondhatom, nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.
Korábban kicsit túlérzékeny volt a makkom, néha fájdalmas volt az érintése is, a metéléssel ez megszűnt, így számomra élvezetesebb a szex.
Én örülök neki, hogy végül is így döntöttem, és a párom is.
Nem, nem kérgesedik el a makk (az enyém nem kérgesedett el, szerintem 4 év elég lett volna már rá).
Egyáltalán nem cikizett eddig senki, illetve egyáltalán nem is érdekelne, mert én elégedett vagyok a döntésem eredményével.
Ne hirtelen döntésen alapuljon a dolog, beszéljétek át rendesen, ha rászánjátok magatok a műtétre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!