Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez gáz? Mikor...

Szerintetek ez gáz? Mikor kezd el nőni? Fontos

Figyelt kérdés

Tehát az van hogy a péniszem mérete 4 cm, állva 6-7cm és 13 éves vagyok. Ez nagyon gáz? mikor kezd el nőni? fog nőni vagy valami bajom van? Azt ne irjátok hogy menjek orvoshoz mert azt úgyse fogok :D

és még azt kérdezném hogy ha mikor öltözök tesi órán akkor mit tegyek hogy ne merevedjen a farkam? mert ha rá nézek a gatyámra akkor fel áll..

Komoly válaszokat szeretnék.

U.I: Moderátor ne töröld attól hogy 2 kérdés van lécci.

2012. szept. 6. 17:54
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
értem..de akkor a pamuttól fel szokott álni átlagosan a gyerekeknek a farka?:D mert hát nekem így van és aztán meg bámulnak főleg ha sorakozó van :D
2012. szept. 6. 18:43
 22/30 A kérdező kommentje:
ja előző oldal utolsójának írom hogy értem :D de akkor valami perfecten máködő technika van amivel nem lesz merevedésem?:D
2012. szept. 6. 18:44
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül az anyagon van a hangsúly, am milyen típusú alsót hordasz?
2012. szept. 6. 18:46
 24/30 A kérdező kommentje:
ő a típust nem tudom de ilyen sportoló féle..teniszes minta van és az van rá nyomtatva hogy basketball :D meg pár kosarac srác is van rajta :D
2012. szept. 6. 18:48
 25/30 anonim ***** válasza:
fecske? feszülős boxer? "suhogós" boxer?
2012. szept. 6. 18:49
 26/30 A kérdező kommentje:
ő nem értek ehhez de tapadós annyit tudok és nyúlós.
2012. szept. 6. 18:51
 27/30 anonim ***** válasza:

[link]

szóval ilyen? mert akkor annyira nem domborodhat ki, főleg ha 6-7cm...

2012. szept. 6. 18:52
 28/30 A kérdező kommentje:
ja kb ilyen más mintával..tudom hogy nem de egy kicsit domborodik :D
2012. szept. 6. 18:55
 29/30 anonim ***** válasza:

Elég fiatal vagy így bőven nőhet még a péniszed,de azt mondják hogy aki elég alacsony a te korodban annak kisebb is szokott lenni a műszere és később nő csak meg 16 éves kora körül kezd el nőni.

Veled is ez van,rád igaz hogy kisebb növésű lennél?Elkezdtél már fejlődni,szőrősődés,magömlés stb?

Ha nem lehet csak későnérő vagy,az alacsonyabb növésűek között sok a későnérő.A te korodban meg sok fiúnak van hogy csak úgy feláll a pénisze,ciki de ez van.

Meg van még hogy valakinek nem nő eleve nagyra a pénisze,illetve még beszélnünk kell arról hogy van a hús pénisz amikor lankadt állapotban is egész nagy a pénisz és merev állapotban csak pár cm-t nő,illetve a vérpéniszről ami elég kicsike lankadtan viszont ha áll sokszorosára nő,tehát lankadtan 5 cm pl és állva lesz belőle 15 cm is.De szerieten még csak most kezdesz majd el fejlődni.

2012. szept. 10. 13:53
 30/30 A kérdező kommentje:
jaja kicsi vagyok és aha a kérdeztekre igen .. volt már magömlésem meg szőrösödök :P
2012. szept. 10. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!