Szerintetek ez gáz? Mikor kezd el nőni? Fontos
Tehát az van hogy a péniszem mérete 4 cm, állva 6-7cm és 13 éves vagyok. Ez nagyon gáz? mikor kezd el nőni? fog nőni vagy valami bajom van? Azt ne irjátok hogy menjek orvoshoz mert azt úgyse fogok :D
és még azt kérdezném hogy ha mikor öltözök tesi órán akkor mit tegyek hogy ne merevedjen a farkam? mert ha rá nézek a gatyámra akkor fel áll..
Komoly válaszokat szeretnék.
U.I: Moderátor ne töröld attól hogy 2 kérdés van lécci.
nem kell a sarokban öltözni, hanem ha van fal, akkor átfordulsz oda, és próbálod úgy intézni, hogy amíg nincs rajtad nadrág, az rövid idő legyen.
én ugyanígy voltam a melleimmel. későn érő vagyok és sokáig nagyon kicsik voltak a melleim, és minden osztálytársnőmnek már nagy dinnyéi voltak, és én is állandóan elfordultam mert tök égőnek éreztem.
a mérete miatt ne aggódj, mert 15 évesen lesz majd egy nagy növekedés ezen a téren, és még 18 éves korodig is nő utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!