Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek ez gáz? Mikor...

Szerintetek ez gáz? Mikor kezd el nőni? Fontos

Figyelt kérdés

Tehát az van hogy a péniszem mérete 4 cm, állva 6-7cm és 13 éves vagyok. Ez nagyon gáz? mikor kezd el nőni? fog nőni vagy valami bajom van? Azt ne irjátok hogy menjek orvoshoz mert azt úgyse fogok :D

és még azt kérdezném hogy ha mikor öltözök tesi órán akkor mit tegyek hogy ne merevedjen a farkam? mert ha rá nézek a gatyámra akkor fel áll..

Komoly válaszokat szeretnék.

U.I: Moderátor ne töröld attól hogy 2 kérdés van lécci.

2012. szept. 6. 17:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

azt nem tudom, miért milyen anyagtól áll fel?

amúgy első válaszoló hiába fordulok be valahova mert a merevedés nem csak addig van mig fel öltözök aztán is egy kicsit még fel áll.

2012. szept. 6. 18:34
 12/30 anonim ***** válasza:

Aki megjegyzést tesz azért mert észreveszi, hogy neked merevedésed van éppen, az gyerekesen viselkedik. Elhiszem, hogy kellemetlen tud ez lenni bizonyos helyzetekben, de a Te korodban az ilyen spontán erekció természetes, mivel nem tudod még ezt szabályozni. Éppen ezért nem is tudsz mit tenni ellene. A legjobb, ha próbálsz nem gondolni arra, hogy "fel fog állni", mert ha ezen feszengsz, azzal csak provokálod a merevedést.

A péniszed valóban elmarad a korod szerinti átlagos mérettől, de most érik a tested, így még fog nőni. Sőt a kérdésedből azt veszem ki, hogy még el sem kezdett fejlődni. Akkor meg abszolute nincs aggódni valód. Nem mindenkinek azonos ütemben halad a nemi érése. 17 éves korodig még utoléred a kortársaidat.

2012. szept. 6. 18:35
 13/30 A kérdező kommentje:
#10/12 válaszírónak: köszi a tanácsot.
 14/30 anonim ***** válasza:
Szóval a pélód mennyire érzékeny? mert valszeg a túlzott érzékenység miatt áll fel ennyitől.
 15/30 A kérdező kommentje:
értem köszi
2012. szept. 6. 18:36
 16/30 A kérdező kommentje:
14es: Nem tudom de viccen kívül valami cottonbol van a gatyám.
2012. szept. 6. 18:37
 17/30 anonim ***** válasza:
akk pamut :D
2012. szept. 6. 18:38
 18/30 A kérdező kommentje:
és az gáz?:D
2012. szept. 6. 18:39
 19/30 anonim ***** válasza:
nemhiszem :D
2012. szept. 6. 18:41
 20/30 anonim ***** válasza:
Az pamutanyagot jelent!! Szerintem amúgy sincs köze az anyagnak a merevedéshez.
2012. szept. 6. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!