Én vagyok az egyedüli, aki nem vágyik minden napi maszturbálásra?
Azért a kétnaponta és a mindennap elég közel van egymáshoz. :D
Más sem veri minden nap, nyugi. Van aki hetente 1-2x szokta. Akik meg naponta csinálják, azok közt is akad bőven aki unalmában és nem kényszerből teszi. Meg a 14 éves fiúcskák szokása, hogy éppen csak rájöttek, hogy ilyet is lehet és minden alkalmat kihasználnak rá hogy kiverhessék.
Ha van merevedésed, akkor nincs semmi baj. Ha lesz barátnőd, ő se akarja majd minden nap csinálni. Sokaknak elég a heti 1.
én mint 36 éves fiúcska, még mindig verem minden nap, ha meg éven éppen összejövök egy korombeli kiscsajjal akkor van hogy szexelünk mint a nyuszik nap 3-4x is
de hát csak a 14 éves kis hülyék verik mindennap, okos felnőttek csak havonta egyszer, vagy sose, hiszen ott a partner, akkor már autoerotikára semmi szükség.
de nem szeretnék olyan korombeli lánykával összejönni, aki hetente csak egyszer akarná
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!