Ugye nem én vagyok az egyedüli?
Én csak sejtem, hogy nekem az van, el kéne mennem orvoshoz...
Neked milyen tüneteket okoz?
Én kaptam női hormont!
Nem is értem, hogy miért nem kezelnek Téged???
Milyen orvosoknál jártál? Mit mondtak?
Az első válaszírómnak: általában kövérség, túlzott szőrösödés, magasvérnyomás, hajhullás, menstruáció kimaradozása.
A második vászírómnak: körzetiorvos, 3 különböző nőgyógyász, plussz 1 magánrendelés, endokrinológus, 2 hét kórház kivizsgálás. Norcolut nevű gyógyszert írták fel és közölték hogy tulajdonképpen nemtudják mi a bajom szedjem a gyógyszert, de ez a gyógyszer nem hoz rendbe semmit, csak a mensit hozza meg, de nem lesz hatása a hormonbetegségemre az ugyanúgy megmarad. Ja meg hogy fogyjak le mert biztos azért van ez a hormonbetegségem, de szerintem egy kövér embernek akármilyen baja van az orvosok mindig azt fogják mondani hogy azért van mert kövér.
Hát ennyi ha tud valaki segíteni, akár lelkileg is az jó lenne, mert nagyon el vagyok keseredve.
Lehet, hogy ez is volt már, de néztek terheléses vércukrot? Nálam is kb. ugyanilyen tüneteim voltak és kiderült inzulinrezisztens vagyok és pcom is van. A tesztoszteron szintem a normálisra ment miután lefogytam. Amikor kiderült az IR, akkor rögtön elkezdtem diétázni és a gyógyszer mellett végre volt is látszata.Lement az első hat hónapba 15 kg., és helyreállt a hormon is, megjött rendesen 31 napra minden hónapban, volt peteérésem is, és lehet még a baba is összejött volna, ha átjárható vagyok:-)
Szóval igen, ha kezelik akkor lehetsz terhes. Sszerintem rossz orvosokhoz kerültél, ennek okát ki lehet deríteni és kezelni is lehet. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!