Ugye nem en vagyok az egyedüli?
Sziasztok sajnos nagyon el vagyok keseredve. 38.hetes terhes vagyok es nem tudom mar mit csinaljak. 56kg-rol indultam es 92-nel tartok, pedig tenyleg nem is eszem szinte mar semmit. sali, gyümölcs, sok viz. A cukorrrol, edessegröl is jo regen lemondtam. Az elso honapban hiztam nyolc kilot, amire azt mondta az orvos, hogy ez jo, mert kicsit alul taplalt voltam (168cm-rel) na de ez mar több mint 30 kilo plussz. Es hiaba mondom, hogy engem zavar a doki mindig csak nyugtat, hogy ebbol sok a viz, meg lejön majd a baba is ne aggodjak, de mar nehez menni is komolyan mondom. Mar minden nehez, fajnak a labaim, a kezeim, az izületeim, es fogalmam sincs hogyan adjam majd le ezt a sok felesleget. Ami igazabol sehol nem latszik annyira tehat semmi narancsbör vagy ilyesmi, csak a hasam repedt szet, de nagyon durvan. A kerdesem igazabol csak annyi lenne, hogy volt mar igy valaki? Mit csinaltatok es nem lett belole bajotok, vagy a babanak? Azert kicsit csak aggodok. Valaszaitokat elore is nagyon köszönöm.
¨
Szerintem le fogod tudni adni, én is majdnem harmincat szedtem fel, javarészt az is a baba és a víz volt.
Rajtam sem látszódott, nekem is a hasam repedt szét, teljesen...
Most még kevesebb is vagyok, mint terhesség előtt, pedig semmit sem csináltam, egy év alatt szépen lement, magától.
Szia!
A fiammal 35 kilót híztam. Rajtam sem igazán látszott, de én éreztem. Amikor a gyerkőc abbahagyta a szopizást, én elkezdtem a fogyókúrát és 3 hónap után a régi súlyomnál voltam. Ugyanannyival kezdtem a 2. terhességet mint az elsőt, most 37 hetesen 25 kilónál tartok, de most nem aggódok, leadom majd ezt is ha itt az ideje. Addig viszont azt eszem és akkor, amit és amikor megkívánok. Máskor ezt úgysem tehetem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!