Emlékeztek még az első maszturbálásra?
Nagyon korán, de fogalmam nem volt róla, hogy mit csinálok, egyszerűen finom volt. :D
7 éves voltam és iszonyú jól esett oda nyúlni. :D
20/N
één igen
nem jött semmi
csak már azt nem tudom, hány éves voltam
kb... 8 voltam.. tvztem.. nyitott ajtónál.. fotel háttal... anyám főzött a konyhában.. de ugye a fotel miat kb semmit se láthatott..
arra gondoltam, hogy ha a markomba rakom a farkam olyan mint a pina.. az élvezet biztos megvolt, mert csináltam utána is.. de ugye semmi nem jött 8 évesen...
10 éves lehettem kb
82 ben szulettem...
Gázos mert egy ákos szám szólt a rádióban, akkor volt sláger a danubiusban
a "valami végetért"
az fedezte a szobámbol kiszürödö zajokat mivel az ösömék szobája mellettem volt..
Akkor mentem el elöször, csak akkor még nem jött semmi belöle és baromi sokat kellett érte dolgozzak :D
Viszont az csiklandós lüktetö érzés a mai napig sem változott!
Felfedezni nem fedeztem fel csak úgy ösztönösen jött!
Nameg az ingerek a suliban állandóan rá voltam kattanva a gömbölyu popsikra a kivillanó bugyikra meg a bugyivonalakra, meg ahogy a nunikon feszült a cicanadrág :D :D Ráadásul egy tök jó csaj volt a padtársam
Ezektöl állandóan álltam mint a villany oszlop esténként!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!