Ad valaki tanácsod a mindíg kisebesedő bőrömre?
Már 4 éve kell rendszeresen borotvlkoznom. mindíg problémát okozott hogy borotválkozás után kisebesedik a nyakam, pattanásos lesz ott ahol megborotváltam...
hiába mosom meg előtte forró vizzel szappanozom be, majd használom a legjobb borotva pengét és borotva habot.
hiába használok azc szeszt vagy akár mien bőr regeneráló krémet. mindíg kisebesedik,fáj, érzékeny, pattanásos lesz borotválkozás után. eddig scak egy módszert talláltam ellene.
nem borotválkoztam több mint 1 hétig, a bőröm teljesen begyógyult és utánna borotválkoztam és nem sebesedett ki a nyakam. de az nem állaot h 1 hétig úghy nézek ki mint egy ősember. valaki megoldást tudna adni?
Nekem is volt valaha ilyen problémám.
Rájöttem, hogy rossz a technikám. Túl erősen kapartam magam.
Próbálj meg lazábban borotválkozni, először még az sem baj, ha kicsit borostásnak tűnsz vagy egy-két szál ottmarad.
Vagy villanyborotva, de az is csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!