Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki adna nekem tanácsod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna nekem tanácsod, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal több,mint egy éve vagyunk együtt.Eddig nem volt semmi probléma.Mostanában,hogy sokat nem láttuk egymást,mert közbe jött ez-az ,így valahogy más lett minden.Tudom,hogy szeret,csak annyiszor megbántott már.Volt,hogy kifogásokat talált,hogy ne is találkozzunk.Ezt én nem tudhatom,mert ő állítja,hogy nem úgy értette,csak szerinte jobb,ha van egy kis szünet köztünk.De szerintem megbeszélhette volna velem,ha szünetet akar.Így kételkedem a szerelmében irántam.Ezért is keveredtünk vitába,mert állítja,hogy szeret,de én nem hiszek neki.Azt mondta,hogy neki nagyon fáj,hogy nem hiszem el,hogy engem mennyire szeret.De tényleg..most már teljesen nem értem.Ha szeret akkor miért kell összetörnie a szívemet?Mindig engem hibáztat,ha felhozom,hogy mi a probléma,pedig ő kért rá,hogy mondjam el,ha valamivel nem értek egyet.Kérlek segítsetek.Köszönöm.
2012. márc. 18. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt tudom mondani hogy:

a szerelmes férfit nem lehet levakarni a lányról!

Ha véletlenül meg is sért azonnal kiengesztel.

Én arra saccolok, hogy már csak ragaszkodik hozzád, esetleg várja, hogy jöjjön jobb parti és akkor kóccol.

Én ilyen kiüresedett kapcsolatban nem élnék, de hát a szerelem sosem késztette az embereket logikus gondolkodásra.

2012. márc. 18. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Amit leírtál az alapján ez inkább nem működik kategória.
2012. márc. 18. 15:40
 3/7 A kérdező kommentje:
hát... de felhoztam már egy párszor,hogy szakítsunk,de mindig azt mondta,hogy nem akar,mert engem nagyon szeret..ezért nem is értem:S
2012. márc. 18. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
de amit leírtál az alapján Te vagy az aki nem érzi jól magát a kapcsolatban., akkor minek raboljátok egymás idejét ?
2012. márc. 18. 15:47
 5/7 A kérdező kommentje:
de én szeretem...csak nem értem,mi ez az egész... azt mondta,ha nem szeretne már nem lennénk együtt.. akkor miért csinálja ezt?
2012. márc. 18. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézd a teljes storyt nem ismerem amit elírtál az alapján mondom, h nem működik. Ha valaki szeret valakit akkor mindig vele akar lenni és nem kifogásokat keres, h miért ne találkozzanak. Az a nagy kéréds hogy ez mennyire szeretet vagy megszokás
2012. márc. 18. 15:59
 7/7 A kérdező kommentje:
:/ hát lehet:S de nekem nem mond semmit ..:/
2012. márc. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!