Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » (Origami) Valaki tud tanácsod...

(Origami) Valaki tud tanácsod adni hogy lehet ilyen minta alapján hajtogatni?

Figyelt kérdés

Régen origamiztam, de akkoriban nem is ismertem ilyen jellegű mintákat, csak könyvekből csináltam, ahol lépésről lépésre megvolt adva, mikor mit kell csinálni. Ezekkel nem is volt gondom. Pár év után ismét kedvet kaptam hozzá, megláttam ezt: [link] - fantasztikus, milyen részletességű modell.

Itt van a hajtási mintája ( [link] de ilyen mintából sosem origamiztam, gőzöm nincs, hogyan kezdjek hozzá.

És ehhez való papírt hol lehet kapni, és milyen áron?

2012. márc. 3. 14:18
 1/1 anonim válasza:

1. Lang munkáival ne nagyon próbálkozz hosszú éves gyakorlás, sikerek VAGY nagyon ügyes tanár nélkül.

2. a 2. linket nekem nem tölti be, de szerintem tudom mire gondoltál (ott a lap és be vannak jelölve a hajtások) és az alapján nem nagyon lehet akármit is csinálni

3. ehhez papírt nem gyártanak minden sarki írószerboltban. én kerestem eddig Szegeden, Debrecenben, Budapesten de nem találtam. Viszont ha lehet kapni, akkor is NAGYON drágán.

4. probálkozz meg előbb néhány másik könnyebb modellel szerintem DE könyvből csináld őket, ne videóból, ugyanis ennek a könyvesített verziójat vszeg le töltheted a netről, és ahoz kell hogy gyakorlott legyél.

5. ha tényleg NAGYON ügyes vagy, légysives írj nekem privibe, talán tudunk egymásnak segíteni :).

4.

2012. ápr. 24. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!