Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért akarnak körbemetélni?

Miért akarnak körbemetélni?

Figyelt kérdés
Legalábbis nem értem..... Ki van száradva a makkom és repedezett de nem értem h miért lenne jobb ez attól ha a bört körülötte levágnák.... az orvos javasolja
2012. aug. 3. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Na de most a fitymád azt mennyire tudod hátrahúzni ha feláll a péniszed?Fáj vagy mi van ilyenkor,mit érzel,hogy a doki azt gondolja f.szükületed van?Mert nekünk itt kiszáradásról és repedezésről írtál,nem pedig a fennti általam említett problémáról.

Továbbra is mondom menj másik orvoshoz is el.

2012. aug. 6. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

másik orvos,

magánrtendelés

keress rá a neten a Z plasztikára

frenulum-ra

ne sajnáld a pénzt, ugyanis csak egy fitymád van, ha levágják az már nem nő vissza

2012. aug. 9. 01:57
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

Hali!

˙

Arra nem gtál, h. a problémádat -- szárazság, repedezés, esetleg hámlás -- esetleg vmiféle fertőzés okoz6ja? Ha igen, akkor miért nem a bőr- és nemibeteg-gondozóba mentél? ott kapsz rá kenőcsöt és a probléma remél7őleg hamar megoldódik, főleg, ha csak most ilyen a makkod.

˙

>>>>> OFF: >>>>>

Ami pedig a "67%-os okoskatomikát" illeti, az a srác, aki ideírt, őt valójában 5 éves korában TKM-elték (Teljesen KörülMetélték) akarata ellenére, és ő itt azért sírt-rítt -- állítása szerint teljesen jogosan -- mert a Heim Pál Gyermekkórház ma is aktív gyermeksebész osztályvezető főorvosa rábeszélte az anyját, hogy vesse alá őt anno ennek a beavatkozásnak, amelynek következtében nem várt mellékhatásként teljesen kiszáradt, lehámlott a makkja, tapintásra pedig kikérgesedett. A foltosodás így látatlanban elvileg még le7ne akár vitiligó is, de mivel mindig csak beszélt róla, sohasem mutatta meg senkinek, vmint a hisztériás viselkedése sokakat összezavart, ráadásul volt, hogy más személyeknek is kiadta magát, csak hogy hitelt szerez7sen a saját szavának, egy idő után a szavahi7őségének egy részét is jelentősen megkérdőjeleztette.

Ő uis mindig csak beszélt arról, hogy ő így meg úgy helyre akarja állítani büszkeségét, -- ollózva éppen az én megoldásjavaslataimból (ahogyan azt a "67%-os tomika" is teszi), -- azonban ezeket tettek nem követték. Ez a srác évekig írt ide, majdnem minden fitymaszűkületes topikhoz hozzászólt, próbálta a saját példájának okán elriasztani az embereket/fiatalokat a teljes körülmetéléstől (a TKM-től), ennek érdekében rengeteg emberrel összevitatkozott már, többek közt a körülmetélés magyar honlapját üzemeltető, az index-fórumon is elég népszerű "Jóvágásúfiú András"-sal is. Másokat próbált az ő buzdításaitól, ámításaitól, szemfényvesztéseitől, vmint az esetenként INDOKOLATLAN teljes körülmetélésektől megvédeni, (való igaz, jómagam is sokat tanultam tőle azért,) és bizonyára a jószándék vezérelte -- ez a mentségére legyen mondva, -- de módszerei, helyenként erőszakos, túlzóan kritikus, a neki (akármennyire is) ellentmondóakat élesen bíráló, időnként erősen pocskondiázó hangvétele, drasztikus eszközei ált. nem segítettek a kérdezőknek, inkább még inkább felerősítették bennük a lelki krízist, vívódást, ami a cselekvés (megoldás) irányába terelte volna őket... a válaszadást gátolta, akadályozta azon -- a kétségbeesett segélykérő kérdezők által félve feltett -- kérdésre, hogy:

"-- Most mi volna a helyes út!? Mi lenne a jó megoldás az én problémámra?" :-o

((Sokan itt (is) uis csak végletekben gondolkodnak, tehát számukra vagy csak a TKM létezik, vagy semmit így kell maradnia akár élete végéig, ha meg akarja tartania a fitymáját félve, rettegve a körülmetéléstől, mint fogalomtól, ill. a hozzá társított sztereotíp fájdalomtól is.)

Annyira el akart riasztani, meg akart menteni másokat a TKM-től, hogy közben a saját péniszét (problémáját) volt képtelen helyrehozni, (megoldani)! :-o

"tomika" valójában erről a srácról beszél, mert más ilyen itt nem volt, túl rég vagyok ahhoz a fórumon, hogy ezt biztosan tudjam. :-o Csak éppen folyton hozzáteszi a saját szamárságait,... mint mindig, ezért vigyázz vele is, és ne mindent higgy el abból, amit ő itt -- kiforgatva a korábbi publikációimat -- összeokoskodik! :-D

<<<<< :ON <<<<<

˙

** ** **

És most vissza a problémádhoz.

˙

Legelőszöris nézd át az alábbi topikokat!

~~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~~

Az 1. SEGÍT SZEMLÉLTETNI a fitymaelváltozásokat/-rendellenességeket.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

A 2. SEGÍT7 ELDÖNTENI azt, hogy mi A TÉNYLEGES PROBLÉMÁD, (ha az elsőből még nem jöttél volna rá.)

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..

A 3. topikban pedig a problémád jelenleg ismert ÖSSZES MEGOLDÁST ismertetem.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

Amennyiben -- akár a fenti topikok megtekintése után -- megbizonyosodsz arról, hogy a te problémád VALÓBAN csak a rövid féked lenne + egy fertőzés, akkor most felállítanék neked így látatlanban egy sorrendet.

1.) BŐR- ÉS NEMIBETEG-GONDOZÓ:

_ Derítsd ki, hogy ez fertőzés lenne-e valójában

2.) UROLÓGUS, de egy másik!:

_ Vágasd át a fékedet, ha szted rövid -- és úgy érzed, akadályozna önkielégítés közben vagy egy aktusban -- de egy olyannal, aki nem akar kapásból TKM-elni!

˙

Ha bármilyen kérdés felmerülne a részedről, esetleg úgy érzed, további segítségre lenne szükséged, nyugodtan >>privizz rám, és átbeszéljük a dolgokat, amelyre le7őséged van akár SkyPE-on/MSN-en is! :-)

FEL A FEJJEL! ;-D

Üdv: EE

2012. aug. 9. 02:55
 14/17 anonim ***** válasza:
2012. aug. 9. 02:57
 15/17 anonim ***** válasza:
25%

67%-os vagyok amit írt EE a körülmetélt srác esetéről igaz,de kb 3-4 különböző százalék is írt hasonló problémákról,/meg a google-n élet fityma nélkül van egy fórum ott is olvastam hasonló esetekről(makk szárazsága,foltosodása)/bár igaz nem lehet tudni egy emberről van e szó valójában,egy ember ír vagy sem ezekben az esetekben.

De inkább olyasmikról olvasam más fórumokon még ahol a igazából a nemiszerve új kinézetével nem tudtak megbékélni,bár ellenkező esetekről is olvastam.

Továbbra is tartom magamat ahhoz a véleményhez hogy több orvoshoz menj el és mond el te mit szeretnél,kérdezz bártran és hallgasd is meg az orvost,majd dönts belátásod szerint.A bőr és nemibeteg gondozó na látod ez igen jó ötlet volt,erre nem is gondolt itt EE-n kívül egyikünk sem.Lehet valami bőrbetegség csak,úgy legyen.

2012. aug. 10. 18:42
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
index fórumon viszont még nem jártam,én max itt szoktam tevékenykedni,írogatni ez igan,csak amit írtam, az élet fityma nélkül fórumot néztem meg,linkbe küldte még nekem ide privát üzenetként de nem tudtam belépni,bármilyen írásra reagálni,csak megnéztem mi az.
2012. aug. 10. 18:48
 17/17 anonim ***** válasza:
8%
Nekem is levágták az egész fitymát kisgyerekként és nem köszönöm meg...
2013. aug. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!