Miért nem akarnak megvizsgálni?
Hali!
Természetesen megértem a problémádat. Én is jártam már így, azonban én nem adtam nekik arra lehetőséget, hogy visszakozzanak, hanem odaállítottam. Akkor már nem merték azt megkockáztatni, hogy elküldenek! Nézd meg a rendelési időt, és menj oda.
A másik, amikor a sportdokim (egy másik megyében) szabadságon volt... (a saját megyei ugyanis zugivó rendelési idő alatt, -- bűzlik a piától a rendelője, no meg az egész folyosó -- és az országos koordinátor még őt védi azzal, hogy ismeri, amikor sztem neki fogalma sincs, mit csinál) ... felmentem Pestre az OSEI-be (Alkotás utca), előtte előjegyeztettem magam, és ucsak nem akartak felvenni. Ekkor elmondtam, mi miatt kérem a segítségüket, és amíg jöttek a kifogásaikkal, addig erősködtem velük, addig kötöttem az ebet a karóhoz, amíg kiharcoltam magamnak egy időpontot.
Ha segítség kell, írj (>>) !
Az viszont itt érdekelne, mi miatt kell neked kivizsgáltatnod magad, Hawer, és mi a korod?
Üdv: EE
Hali ismét!
Nem tudom, azóta megoldódott-e a problémád, de úgy glom, talán érdemes lenne ezzel inkább egy andrológust megkeresned... ha még mindig fennáll a dolog, ő megintcsak másabb szögből látja a dolgot és őneki ez a szakterülete. (Férfigyógyászat) vesztenivalód nincs. Hogy Db-ben hol van ilyen... sajna nem tudom... a gúgli bizta okosabb ebben mint én.
Ahhoz azonban gratulálok, hogy sikerült elérned a kivizsgálást az urológusnál, kár, hogy ezzel nem oldódott meg a problémád... :-(
Leírod a vizsgálat menetét? Mit és hogyan vizsgált meg rajtad? Hogy zajlott az egész?
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!