Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért akarnak körbemetélni?

Miért akarnak körbemetélni?

Figyelt kérdés
Legalábbis nem értem..... Ki van száradva a makkom és repedezett de nem értem h miért lenne jobb ez attól ha a bört körülötte levágnák.... az orvos javasolja
2012. aug. 3. 09:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Akkor talán az orvost kérdezd meg!!
2012. aug. 3. 09:38
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Menj el egy másik orvoshoz is, jobb, ha több véleményt kapsz!
2012. aug. 3. 09:39
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
zsidót akar csinálni belőled :)
2012. aug. 3. 09:43
 4/17 anonim ***** válasza:
62%
Ha az orvos javasolja, akkor feltételezem valami panasszal fordultál oda, és ezt gondolja megoldásnak. Utolsó, nem attól lesz valaki zsidó hogy körülmetélik...
2012. aug. 3. 10:19
 5/17 anonim ***** válasza:
69%

Menj másik orvoshoz vele,és mond el neki,hogy mi a problémád.Nagyon sok orvos körülmetélés párti nem közlik a többi lehetséges megoládást,ezért ha az orvos a metélést hozza fel,szólni kell,hogy a fitymádhoz raggaszkodsz,persze ilyenkor mással probálhatnak meggyőzni,ezért vigyázzni kell velük.NÉha jobb több orvost is megkérdezni mielőtt döntesz.

Eleve ha van fitymád és így is kiszáradd a makkod,akkor még szárazabbá válna fedetlenül.

Sokszor írt ide egy srác akinek fitymaszükülete volt,de nem mondták el neki,hogy metélésen kívül más megoldással is lehetne a kezelni a szükületét és a végén teljesen száraz,foltos és hámló lett a makkja.Nem mindenkinek jó a feldetlen makk.

Eleve ha nincs fitymaszükületed mit akar metélgetni nem értem.

2012. aug. 3. 11:57
 6/17 A kérdező kommentje:

utánanéztem és valszeg a fitymafékem rövid... :l

az orvos kb fél perc alatt megnézte és ő eldöntötte h ezt márpedig csak körülmetéléssel lehet megoldani

2012. aug. 3. 21:42
 7/17 A kérdező kommentje:

tehát nem fitymaszükületem van viszont az orvos szerint igen

mert kb fél percre nézett rá...

2012. aug. 3. 22:36
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
ha a doki javasolja akor ne izej hanem meny el hogy megoperaljanak
2012. aug. 4. 22:18
 9/17 ekeke ***** válasza:
93%
A körülmetélés lehet egy kevés bőr eltávolítása is, meg az összesé is, a csőszerű bőrből elég változatosan lehet. Sokan írták, hogy annyit szenvedtek a bőrüktől, hogy felüdülés lett a metélés után. De fordítva is, vannak, akik utálják magukat csupaszon. És a művelet után hetekig nagyon gáz, fáj. Szerintem csak egy kicsit vetess le és várd ki az eredményt.
2012. aug. 5. 06:30
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Menj el egy másik orvoshoz,mert ha fitymaféked rövid akkor a fitymafékedet kell átvágni és nem kell körülmetélnie.

De van teljes és részleges körülmetélés is,a részlegesnél marad egy kis darab a fitymádból,nem válik teljesen csupasszá.

De a legjobb lenne ha egy másik orvoshoz mennél el,aki alaposabban megvizsgálna,nem csak rádnéze,és neki elmondanád hogy te nem szeretnéd semmiképp sem körülmetéltetni magadat és mit tud javasolni,hogyan tudna kezelni.MIndenképpen egy másik orvoshoz menjél el,aki tényleg körültekintőbb és alaposabb és jól fontold majd meg hogy hogyan döntesz mert ez életreszóló döntés lesz.Biztos van olyan orvos a környékeden akiről jókat lehet hallani,akár interneten is meg tudod nézni a többi urologust ha kell akár többet is felkereshetsz.

2012. aug. 6. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!