Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületnél mindenképpen...

Fitymaszűkületnél mindenképpen orvoshoz kell menni? (F/14)

Figyelt kérdés
Azt hiszem fitymaszűkületem van, merev állapotban sem csúszik hátra a fityma, és nyugalmi állapotban is csak fájdalmasan tudom, szorítja a makkom. De nem akarok orvoshoz menni, mert meg szeretném tartani, és azt sem akarom, hogy később valaki észrevegye, hogy valami műtétem volt. Szóval nincs valami otthoni módszer, amit még kipróbálhatnék?

2012. aug. 1. 12:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bocs ez lemarad egyedül elmehetsz urologushoz vizsgálatra,csak telefonon keress egy jó orvost és kérj időpontot tőle,csak ha műtéti beavatkozásra lenne szükség akkor kell szülői engedély.Megvizsgálna és megmondaná mit javasol,otthon meg át tudod gondolni.Meg nyugodtan kérdezz meg mindent az orvostól
2012. aug. 3. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!