Fitymaszűkületnél alkalmaznak érzéstelenítést a "kezelésén"?
Figyelt kérdés
nem arra gondolok mikor műtéti beavatkozással körbevágják, hanem mikor csak felvágják(?) nem tudom mi a megfogalmazás rá ilyen esetben is elérzéstelenítik, mert nekem szükséges lenne egy ilyen kezelésre de halottam véleményeket mindkét oldalról2009. júl. 1. 20:58
2/10 anonim válasza:
Ha kifejezetten kéred, akkor mindenképpen adnak.
Nyugodtan szólj, hogy érzéstelenítik e, mert te ugy kéred
3/10 anonim válasza:
Nem kell hanyattvágni magunkat, meg haptákba, mert az egy orvos, ő is ember, és azért kapja a fizetést, mert te elmész hozzá.
4/10 A kérdező kommentje:
utolsó ezzel mit is akartál mondani? köszönöm a válaszokat. annyit még, legyetek szívesek hogy lefújják érzéstelenítővel vagy injekciót adnak? csak nem ...oda? mert az még a rohadt szörnyű ha oda vagy a környékére adnak érzéstelenítő injekciótmár lehet rémeket látok de csak a lehetőségeken gondolkodtam
2009. júl. 1. 21:29
6/10 anonim válasza:
21 15 vagyok
Azt akartam mondani ezzel, hogy ne haggyjuk magunkat kiszolgáltatottnak érezni attól, mert azt hisszük, hogy egy orvos szava és szokása szent és sérthetetlen.
Ha nem is kötelező az érzéstelenítő, de te igényled, nyugodtan kérd. jogod van ehhez.
7/10 anonim válasza:
mondom én hogy érzéstelenítik:)(az előző kérdésből válaszoló)
8/10 anonim válasza:
(utolsó vok)
szerintem Hamarabb fújják be vagy kenik be mint hogy szúrják...az sztem úgy fájna hogy felesleges lenne beadni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!