Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületnél muszáj a műtét?

Fitymaszűkületnél muszáj a műtét?

Figyelt kérdés
Nincs a műtéten kívül más megoldás? Szegény öcsémnek már lassan egy éve be van szűkülve, de nem szeretné sem ő, sem a család, hogy körülmetéljék. Ezért lenne jó, ha lenne más megoldás, valamilyen tágító vagy ilyesmi.
2009. jún. 22. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia

hát nem muszály körülmetéltetni.

van egy olyan műtét ahol valami levágnak róla. a körülmetélés az már egyel nagyobb fok.

barátomnakis ez volt.

de érdemes lenne valamit csináltatni vele mert ha majd szexuális életet fog élni esetleg elszakad elkezd neki vérezni.. nem lehet túl kellemes.

esetleg van valami tágító krém is de aztis orvossal kell szerintem megbeszélni

amugy az a műtét amiról beszéltem kb 20 perces nem altatnak nem fáj utána mehet haza kb 1 hónapig áztatni kell kamillába meg valamivel keni

ennyi

2009. jún. 22. 23:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy halottam, hogy utána elveszti az érzékenységét. Semmilyen krém nincs rá, amit csak meg kell venni, és nem kell hozzá orvos?
2009. jún. 22. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért féltek az orvostól? Az öcséd jövőjét remélhetőleg nagyban meghatározó testrészről van itt szó, ne legyetek félénkek megkérdezni az orvosotokat, hogy ő mit tanácsol. Egy egyszerű rutinvizsgálat után valószínűleg meg fogja mondani, hogy mi neki a legjobb.
2009. jún. 22. 23:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1. írónak

igen a fitymefékedet vágják el ami a makkiot és a fitymát köti össze..ez nem elég hosszúés ettől van fitymaszűkületed!

de ne aggódj!menj el dokihoz,ő ehhez ért!

2009. jún. 23. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

attól függ, hogy a fitymaszükülete milyen szintü

ha csak kicsi, akkor azt lehet tágítani

ha nem, akkor bizony műtét

urulógus tudná megmondani

meg kell mondani a dokinak, ha lehet, szeretnétek a műtéti megoldást elkerülni

2009. jún. 23. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

10:04

a fitymaszűkület és a rövid fitymafék két különböző dolog

2009. jún. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!